Építgetős stratégia játékot valaki ajánl?
Figyelt kérdés
Szeretem az ilyen tipikus fejlődős, építgetős de stratégiát igénylő játékokat. Olyan is érdekel, ahol pl. házat kell megtervezni megrendelőknek vagy hasonló :)
Tud valaki nekem ilyen játékokat ajánlani?
Pl. Sims, Prison Architech stílusúakra gondoltam.
2018. febr. 5. 20:45
2/16 anonim válasza:
Társasjátékra, vagy számítógépes játékra gondolsz?
3/16 anonim válasza:
PC-sben a "Cities:Skyline" a legismertebb (meg a SIMcitiy)
Aztán vannak stratégiai harcos/háborús építkezos: Civilization VI, Age of Empires, Rome total war, de ezeknél nem az építkezés az elsődleges cél!
4/16 A kérdező kommentje:
SimCityt ismerem :D
Számítógépes játék érdekel, igen :)
Ismerem ezeket, de nálam a fő cél a tervezés, az építés, ha nem működik akkor idegeskedve visszabontani miközben a pénzed elfogy.. ilyesmi fog meg :D
2018. febr. 6. 00:16
5/16 anonim válasza:
Kerbal Space Program, Spore, Imposible Creatures, Little Dream Home, Restaurant Empire, The Universim
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Jöhet még ha tudtok :)
2018. febr. 6. 02:07
7/16 anonim válasza:
Jurassic Park Operation Genesis
8/16 he84 válasza:
Én a Minecraft-ot ajánlom. De ne tévesszen meg a grafika, a szabadság, az élmény jobb. Lehet ebben is építgetni, bár az igaz, hogy itt nem kerül pénzbe az építőanyag, meg semmi se, hanem neked kell megszerezni mindazt, amikből építesz ezt-azt, némelyeket meg elő lehet állítani így-úgy és ebből-abból. Stratégiázni is lehet benne, ha úgy szeretnéd attól függően. Meg akár néhány erre vonatkozó mod-ot, vagy egyéb más mod-okat is használhatsz hozzá.
9/16 anonim válasza:
Ha már Minecraft is szóba került, akkor az MCEdit-et is fegyelmedbe ajánlom. Ez egy MC editor, amiben jóval egyszerűbben és gyorsabban építkezhetsz, mint magában a Minecraftban.
10/16 anonim válasza:
Egyébként, még ezek jutottak eszembe: Tech Executive Tycoon, Space Colony, Trackmania-széria, Zoo Tycoon 2, RollerCoaster Tycoon 3, PlanetCoaster
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!