Olyan játékok, amikkel muszáj játszani az életben?
Az utóbbi időben nem igazán játszom semmivel, mert nincs ötletem, hogy mivel kellene. Plusz elég válogatós kis csicska vagyok. :D Legjobban valami story alapú játék érdekelne, de jöhet másfajta is, attól még lehet jó, ha meg fog valami benne.
Kedvenc játékaim: (csak hogy legyen valami irány): Mass Effect trilógia, Dragon Age Origins + DA Inquisition, Simcity, Battlefield 3 (csak a multi), Mafia 2, Life Is Strange, kb ennyi.
Továbbá nagyon kedvelem az egyszerű kis indie játékokat mint pl Papers Please, The Bindig of Isaac, Mini Metro, stb...
Még annyi, hogy a gépem nem a legújabb, főleg 2014 előtti játékok érdekelnének. De mondhattok utánit is, max majd tolom full lowon 20 fps-sel. :D
Dragon Age megvolt, de a Witcher széria nem? (vagy legalább a 3., mert az elsőben a falra másztam a támadásoktól 1 klikk fél órás kombó, még egy klikk megint fél órás kombó, a másodikban meg a mozgástól :D )
LIMBO
Inside
Dark Souls 1-3
Bioshock széria
Faster Than Light
Elder Scrolls széria (Morrowind, Skyrim stb)
Ori and the Blind Forest
Metal Gear Solid 5
Superhot
Jelenlegi személyes kedvencem a They are Billions, elképesztő, mintha bordélyházbna lennél, úgy le tud sz*patni a játék hogy csak nézel XD
Köszi az eddigi válaszokat! Mindenkit felpontoztam.
A Witcher 1-ről sok rosszat hallottam, így nem is gondolkodtam a kipróbálásán, Witcher 3 sajnos nem futna a gépemen, Witcher 2-t pedig próbáltam pár hónapja, az tetszett, csak sajnos kicsit még az is akadt, így meg inkább csak felidegesített. :D Nem soká valószínűleg tudom fejleszteni a gépem, úgyhogy akkor majd vissza térek rá. :D
The Stanley Parable
To The Moon
Portal 1-2
SOMA
Spec Ops: The Line
Silent Hill 2
Get Even
Esetleg Gone Home, ha nem bánod a rövidséget és a gameplay háttérbe szorulását.
Ezeket mind kihagyhatatlannak tartom a maguk műfajában. A Get Even tavalyi játék, szóval nem hinném, hogy tudod majd futtatni, de ha egyszer fejleszted a géped, mindenképpen próbáld ki.
Játszd végig a Mass Effectet újra! Abból sosem elég😁.
Viccet félre téve, most, jelen pillanatban tudnám ajánlani a Beyond Two souls-t, Firewatch-t, bf1-et ha tudod futtatni. Nem tudom van e konzolod vagy ismered-e a Halo franchise-t, de valamikor jövőre jelenik meg a Halo: Reach. Az egy prequel az egész szériának. Ha nem ismered az eredeti storyt akkor itt a legjobb belecsöppenned. Ezt végigjátszod és a következő jelenet már az 1. Játék bevezetője. Ami a 2-vel együtt megjelent anno PC-re is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!