Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Olyan játékok, amikkel muszáj...

Olyan játékok, amikkel muszáj játszani az életben?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nem igazán játszom semmivel, mert nincs ötletem, hogy mivel kellene. Plusz elég válogatós kis csicska vagyok. :D Legjobban valami story alapú játék érdekelne, de jöhet másfajta is, attól még lehet jó, ha meg fog valami benne.

Kedvenc játékaim: (csak hogy legyen valami irány): Mass Effect trilógia, Dragon Age Origins + DA Inquisition, Simcity, Battlefield 3 (csak a multi), Mafia 2, Life Is Strange, kb ennyi.

Továbbá nagyon kedvelem az egyszerű kis indie játékokat mint pl Papers Please, The Bindig of Isaac, Mini Metro, stb...

Még annyi, hogy a gépem nem a legújabb, főleg 2014 előtti játékok érdekelnének. De mondhattok utánit is, max majd tolom full lowon 20 fps-sel. :D

2018. febr. 5. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha sztori akkor Telltale játékai: The Walking Dead, Wolf Among Us, stb. Ha nem is érdekel a téma (pl. én egy TWD részt se láttam még életembe) akkor is érdemes kipróbálni, mert rendkívül magas színvonalú játékokat készítenek.(amiket említettem példaként azok főleg)
2018. febr. 5. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Dragon Age megvolt, de a Witcher széria nem? (vagy legalább a 3., mert az elsőben a falra másztam a támadásoktól 1 klikk fél órás kombó, még egy klikk megint fél órás kombó, a másodikban meg a mozgástól :D )

LIMBO

Inside

Dark Souls 1-3

Bioshock széria

Faster Than Light

Elder Scrolls széria (Morrowind, Skyrim stb)

Ori and the Blind Forest

Metal Gear Solid 5

Superhot

Jelenlegi személyes kedvencem a They are Billions, elképesztő, mintha bordélyházbna lennél, úgy le tud sz*patni a játék hogy csak nézel XD

2018. febr. 5. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Hotline Miami 1-2, Kingdom New Lands
2018. febr. 5. 19:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! Mindenkit felpontoztam.

A Witcher 1-ről sok rosszat hallottam, így nem is gondolkodtam a kipróbálásán, Witcher 3 sajnos nem futna a gépemen, Witcher 2-t pedig próbáltam pár hónapja, az tetszett, csak sajnos kicsit még az is akadt, így meg inkább csak felidegesített. :D Nem soká valószínűleg tudom fejleszteni a gépem, úgyhogy akkor majd vissza térek rá. :D

2018. febr. 5. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

The Stanley Parable

To The Moon

Portal 1-2

SOMA

Spec Ops: The Line

Silent Hill 2

Get Even

Esetleg Gone Home, ha nem bánod a rövidséget és a gameplay háttérbe szorulását.

Ezeket mind kihagyhatatlannak tartom a maguk műfajában. A Get Even tavalyi játék, szóval nem hinném, hogy tudod majd futtatni, de ha egyszer fejleszted a géped, mindenképpen próbáld ki.

2018. febr. 5. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Skyrim mindenképp esetleg a Fable is. Hasonló de sokkal egyszerűbb viszont hangulatos ha követed a dialógusokat. Nekem ez a kettő RPG a kedvencem aztán indie a dont starve together. 97% pozitív értékeléssel steamen. Ha gondolod oda is adom megvan plusszban egy accounton. De skyrim a number1. 2011 ben vittem végig de igazi élmény volt, persze magyar felirattal
2018. márc. 17. 23:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Spore
2018. márc. 27. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Witcher 1 pedig a legjobb a trilógiából. Lehet nem a legszebb, nem a legnagyobb, de mindenképpen a leghangulatossabb. Ráadásul van rá magyar szinkron is. Ha pedig olvastad a könyveket is akkor az első rész áll hozzájuk a legközelebb.
2018. dec. 26. 23:27
 9/9 anonim válasza:

Játszd végig a Mass Effectet újra! Abból sosem elég😁.

Viccet félre téve, most, jelen pillanatban tudnám ajánlani a Beyond Two souls-t, Firewatch-t, bf1-et ha tudod futtatni. Nem tudom van e konzolod vagy ismered-e a Halo franchise-t, de valamikor jövőre jelenik meg a Halo: Reach. Az egy prequel az egész szériának. Ha nem ismered az eredeti storyt akkor itt a legjobb belecsöppenned. Ezt végigjátszod és a következő jelenet már az 1. Játék bevezetője. Ami a 2-vel együtt megjelent anno PC-re is.

2019. nov. 3. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!