Batman Arkham City és Batman Arkham Knight közötti eredetiség?
"Ugyan az Arkham Asylum-mal nem játszottam"
akkor szerintem mihamarabb pótold be, az a legjobb része a sorozatnak
nekem személy szerint az Arkham City elvette a kedvemet a sorozattól, a többi résszel nem is játszottam pedig az Asylumot imádtam
a City már sok helyen túlkomplikált volt, körülményesek voltak a side-questek sok esetben, a sztori vége is elég összecsapottnak érződött, arról nem is beszélve hogy egy-egy jó ötletet szerintem hazavágta (pl. mikor Rébusztól kell kiszabadítani a túszokat, de végül nem csináltam meg mert ahhoz az elrejtett rejtvényeket mind meg kellene fejteni, aminél oké segítség hogy tudok vallatni de a játék is sokszor hülye volt mert csak egy adott pontból/szögből fogadta el a scant, a rejtvények felét megtaláltam és akkor szabadítottam ki kettő vagy három túszt az ötből, mondtam jól van elmehetnek a p***ba a készítők) szóval egyszerűen szerintem ott rontották el hogy open-worldöt csináltak a játékból egyszerűen nem állt jól neki, és mielőtt valaki azt mondaná hogy az open-world több játéklehetőséget biztosít az első résszel 17 órát játszottam a másodikkal 21et és baromi sok mellékküldit csináltam meg mászkáltam Arkham City-ben
Nekem az Arkham City a kedvencem, de a mellék küldetések számomra iszonyat jellegtelenek benne. Szerintem egyszer megcsináltam mindet, kíváncsiságból és annyi.
A Knightban viszont nagyon szeretem a mellék sztorikat. De gondolom ez egyéni ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!