Szerintetek a Minecraft-ban nem fura kissé, hogy élénk kék a víz, szinte királykék?
Nekem valahogy mindig is némiképp fura volt, csak részben tudtam elfogadni. Ám amióta tudok forráscsomagot (resource pack-et) készíteni a Minecraft-hoz (2018-ban tanultam meg január végén), azóta egyáltalán nem gond, ahhoz abban átszíneztem világosabb szürkéskékre a vizet, amitől életszerűbb. Ehhez hasonlóra (ez nem az enyém, csak neten talált másik):
Nekem így sokkal jobban tetszik és ezen kívül a kis forráscsomagomban 1-2 egyéb apróbb módosítást is csináltam a víz színén kívül.
Firstworldproblem... :)
De ha ennyire zavar a dolog akkor miért nem keresel inkább egy texture packot a neten, annyi van mint égen a csillag, biztos találsz magadnak megfelelőt, egyszerűbb mint csinálni. Persze nem akarlak lebeszélni, csak ajánlom hogy nézz körül. Én pl. a joliecraft-nál kötöttem ki, bírja a régi gépem és még meseszerűen szép is, egy kanadai illusztrátor munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!