Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta SA xbox 360on miért fagy...

Gta SA xbox 360on miért fagy le mindig?

Figyelt kérdés
Az első küldi elkezdésekor mindig ugyanabban a pillanatban fagy le, de ha küldin kívűl csinálok valamit akkor minden oké. A lemez leáll egy adott pillanatban és nem reagál semmire az xbox. Mi lehet a baj?

2018. febr. 3. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég valószínű, hogy hibás a lemez és az olvasó nem tudja beolvasni egy ponton. Töröld át egy puha ronggyal, nézd meg nincs-e valami szennyeződés vagy nagyobb karc az alján. Amit meg lehet próbálni még, hogy feltelepíted a játékot az Xboxra. A telepítés még rossz állapotú lemezzel és elég nagy eséllyel végig szokott menni és akkor már onnan olvassa. Ha nincs helyed, bármilyen, legalább USB2.0 pendrive is megteszi, én legalább 16+GBosat vennék ha nincs, az USB2esek nagyon olcsóak. Amikor először bedugod meg kell formázni a Storage menüben. Ha beteszed a lemezt (lépj ki a dashboardra ha elindul magától) és rámész az ikonjára akkor valahol alul kellene lennie egy "Game Options" menünek, abban pedig egy INSTALLnak. Szerintem az SA nem foglalhat túl sok helyet, de biztos lesz jópár GBt. A lemezt utána is be kell tenni az indításhoz, de a telepítésből fog tölteni ami gyorsabb is szokott lenni.
2018. febr. 5. 11:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy eddig akármilyen pendrive volt az xboxban semmit nem jelenített meg a storage mappában, pedig voltak játékok/filmek is rajta.
2018. márc. 24. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is pontosan ugyanez volt.Csak nekem PC-n.
2018. szept. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!