Tudnátok mondani olyan játékokat, ahol én "írhatom a történetet"?
Figyelt kérdés
Elsôsorban telefonra, de pc-re is mondhattok ha tudtok. Nem tudom pontosan hogy ezek milyen fajta játékok, de szerepjátékok meg ilyesmik is érdekelnek.
A
2018. febr. 1. 19:56
1/9 anonim válasza:
Szia!
Esetleg The Sims valamelyik része? (Igaz ez csak pc-re van. Mobilra a Sims Freeplay van.
2/9 A kérdező kommentje:
Na az lemaradt, hogy a Choices-t és az Episode-ot már ismerem. (Utóbbi már nem is mûködik nekem.) És lány vagyok, de mindenféle játék érdekel.
2018. febr. 1. 19:59
3/9 anonim válasza:
Vagy Life is Strange, The Walking Dead, Minecraft Story Mode, vagy bármelyik telltale games játék.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, a Simset már nagyon régóta ismerem, telefonon is játszottam vele, de az nem tetszett.:D
2018. febr. 1. 20:00
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! A Life is Strange-t már sok helyen láttam, hogy nagyon jó, akkor most már tényleg ki kell próbálnom.:D
2018. febr. 1. 20:02
6/9 anonim válasza:
Ha jól értelmezem a kérdést, akkor azt szeretnéd, hogy a döntéseid befolyásolják a történet cselekményeit. Ha így értetted, akkor nagyon ajánlom a The Witcher szériát. :D
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, és igen úgy értettem!:D
2018. febr. 2. 11:48
8/9 anonim válasza:
PC-re tudok csak ilyeneket, de abból se sok van a Life is Strangen kívül csak a különböző Telltale játékok még ilyenek, amikről tudom, hogy ott is te folyásolod a sztorit. Wolf Among Us, Walking Dead 1. évada, Bordelandset szokták ajánlani (utóbbival nem nagyon játszottam, csak az első kettővel, azokat tényleg érdemes kivinni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!