Watch Dogs 2-ben miert keves az fps-em?
Figyelt kérdés
A problema az hogy ha Gepigeny.hu-n beallitom a gepem
1080p-ben medium grafikan kene legyen 50 fps-em kb.
De nekem meg 720p lowon is eppen csak 30 fps van es be is szaggat neha-neha
A gepem nem a legjobb de itt a konfig:
i5-2320
gtx 1050
8 GB Ram
Koszonom elore a segitseget! :)
2018. jan. 31. 15:24
1/5 anonim válasza:
Elvileg nem kéne gond legyen. Próbálkozz a játékon belüli beállításokkal, ne csak a felbontással, hanem a részletekkel is: textúra, ányékok, stb.
2/5 A kérdező kommentje:
mindent lowra allitottam a driver a legfrissebb :(
annyira jatszanam de igy elvezhetetlen, pedig annyira vartam hogy kijatszam :(
2018. jan. 31. 16:07
3/5 anonim válasza:
Már meg sem merem kérdezni, hogy a monitor nincs-e véletlenül a videokártya helyett az alaplapi csatlakozóba dugva? Az utóbbi pár hónapban vagy 20 embernek volt ez a problémája alacsony FPS esetén.
4/5 A kérdező kommentje:
A videokartyaba van dugva nyugi ;) De annyira tud idegesiteni hogy vegre megtudtam venni ezt a kartyat es a jatek amire 2 eve varok hogy kijatszhassam egyszeruen nem tudom mert 18-30 FPS kozott ingadozik a leirt 45-50 helyett...megint nincs szerencsem.
2018. jan. 31. 20:01
5/5 anonim válasza:
Mert kevés a géped, ezt add el és sajnos vehetsz gépet több száz ezer forintért! Intel Core i7 6800k vagy 6850k ,de inkább i7 7820x vagy esetleg i7 7800x de azzal meg az a baj, hogy hiába újabb a 6800k még erősebb, na meg NVIDIA Titan X Pascal videokártya na meg 128 GB ram!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!