Mystic messenger?
Sziasztok!
Már kb 5 napja jatszok a mystic messenger játékkal.
Az 5.nap bad endinget kaptam.
Hallottam hogy vannak ilyen routok.valaki emondana hogy tudom megnezni vagy honnet tudom hogy kinek a routját jatszom?
Es magat a route szót is elmagyarazna valaki?
Valaszokat elore koszi☺🤗
Route - az "út"-ja az adott srácnak, akinek a történetét játszod.
Az 5. naptól kezdve már csak egy fiúval jöhetsz össze, akitől az elmúlt napokban a legtöbb szívet kaptad. Illetve különböző sztorikban eleve csak 2 vagy 3 választási lehetőséged van. Pl. Casual story (Zen, Yoosung, Jaehee) Deep story (Luciel, Zen) Another story (V, Ray)
Ez egy útmutató. Döntsd el előre, hogy kinek a routeját akarod kijátszani, és az original storynál meg tudod nézni, hogy milyen válaszokat kell kapnod az első 4 napon, hogy megszerezd az illetőt. Ha megvagy az első 4 nappal, akkor válaszd ki annak a nevét, akinek a routeját megkaptad a current suggested play order alatt, hogy lásd, hogy milyen válaszokat kell adnod a következő 7 napon a happy endhez..
+ ha happy endet akarsz, akkor erre az oldalra is szükséged lesz:
Kapni fogsz random emaileket, és ha sokat elszúrsz, akkor max normal endet kapsz.
Persze nem kell az egészet végigpuskázni; az első route után szerintem bele lehet jönni önállóan is, addig viszont segít belerázódni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!