Vicces felelsz vagy merszes sztorik? 😂
Egyszer adtak nekem egy szelet tortát és azt mondták hogy egyem meg villa és kéz nélkül (azaz mint a kutyák) ráadásul sötétbe kellet ennem
Budapesten osztálykiránduláson hajnali 3-kor 2 osztálytársamnak el kellet mennie a közeli subwayig és reggelit venni maguknak az ablakon mentek ki persze ami olyan 1-2m messze volt a földtől, aztán az egyik osztálytársam nem tudott visszamászni és 10 percig próbálkoztunk neki segíteni aztán persze összejött
Egyeszer voltunk ilyen baráti találkozón. 4 voltunk gyerekek többiek felnöttek. Én voltam a legbeválalósabb. Úgy játszottunk hogy valaki mondott 3 dolgott és abból az egyiket kellet meg csinálni persze általában a nehezeket szeretem megcsinálni úgy hogy a legnehezebbet vállaltam be azt kellet csinálnom hogy : oda mennem a szülökhöz és elkiabálnom magam hogy romboljuk le a házat! Aztán enszaladtam. Később oda kellet mennem hozzájuk mennem és ezt mondanom : hoztam sört kérték?
Mindenki bámult rám hogy most miven. Aztán megint csak elfutattam de hallottam hogy valaki utánam kiabál hogy igen!
10-12 évesek voltunk ekkor.
mondtam osztalytarsamnak hogy mondja a legdurvabbat amit eltud kepzelni o azt mondta h nyaljam meg valakinek a nyakat es csokoljak meg valakit :D
meg az osztalytarsamnak egy lany combjarol kellett szendvicset ennie kez nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!