A Blizzard még mindig "vadássza" a tört WoW-ot streamelőket?
Szóval még tavaly rendszeresen streameltem Youtube-on és Twitch-en különböző tört World of Warcraft szerverekről, szerintem ez egész jól is ment mert értek is a játékhoz valamelyest.
Aztán mikor megindultak a bannolások Youtubeon(2017 nyarán kb) akkor megijedtem hogy letilthatnak engem is és egyik napról a másikra abbamaradt az egész. :( Ugye olyanok is keringtek hogy már a kevés nézőszámúakra is rászálltak és azokat is vágják ki sorba.
Ennek ellenére az elmúlt napokban/hetekben megint egyre több tört wowot streamelő játékost látok. Most akkor kicsit abbamaradt ez az egész, vagy csak ők ilyen bátrak?
Szerintetek mennyi az esélye hogyha újrakezdeném magyar nyelvű tört wow streamért bannolnának kis nézőszámmal(YT-n vagy Twitchen)?
Kb mindennap látok twitchen törtös streamet. Akár magyar, akár külföldi a streamer. Szerintem nem vadásznak rájuk.
YT-n is dettó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!