Melyik a legjobb Gta San Andreas SAMP, illetve hozzá szerver?
Jelenleg a San Andreas Multiplayer [SAMP] 0.3.7-R2
kliens van letöltve, és keresgéltem hozzá szervert több-kevesebb sikerrel, és eddig ami úgy "jó" volt az összesen 4 db. [ ip címek itt vannak ] :
server28.clans.hu:7784
37.221.210.31:7770 [ Ha jól tudom, ezt hamarosan beszüntetik. ]
37.221.209.129:7793
37.221.210.31:7757
Biztos ezeken kívül és van még [magyar] szerver ami jó, de ezeket találtam.
Viszont arra gondoltam, hogy le szeretném cserélni a SAMP klienset, és keresni szeretnék egy szervert ami jó... és próbálkoztam is, de inkább a ti segítségeteket kérném..
Ami nekem fontos lenne a szerverben :
Legyen ház, és ha lehetséges akkor lehessen bele venni bútorokat "tárgyakat"
Az se lenne rossz ha a közösség is normális lenne viszonylag, vagyis ok nélkül ne legyen piszkálódás,
a jetpack használata csak hab lenne a tortán de végül is elhagyható.
járművek ingyenes használata ( /v ID )
Valamint jármű parancsok pl ugratás, speed [ gyorsulás ]
Nem kell sokan lenni a szerveren, de lehetőleg még ne szüntessék be.
A karakterekre nem muszáj, de ez is + pont lenne ha weapons-t, vagy jelmezeket / fegyvereket lehessen tenni :)
Ha esetleg tudtok olyan samp klienset ahol viszonylag több szerver is van, és nem csak 1-2 db, akkor kérlek írjátok meg, valamint jó szervereket, igazából már azt is értékelem, ha olyant küldtök ami nektek megfelel. :D
[ A szerver persze mindenképp magyar legyen. ]
Köszönöm mindenkinek.
Ha eszembe jutna még valami akkor utólag hozzászólásba leírom. Köszönöm mindenkinek <3
Server Info: [HUN] ..::: Xtreme Fun Server ::::. [ENG]
IP: 37.221.209.216:7789
Players: 17/30
Mode: [HUN] Freeroam/Stunt/Drift
Language: San Andreas /Hungarian
(verzió: 0.3.7)
Itt van egy olyan magyar SA-MP szerver, amely már 15 éve fut, ezzel hivatalosan is a legidősebb HuN szeró. A szerveren több olyan egyedi megoldás van, amit máshol nem találsz meg.
[mLife]Fun[HUN]Szerver
Szerver életkora: 15 év! (2009 óta)
IP cím: server28.clans.hu:7783
Tulajdonos: Zean056
Szerver funkciók:
Mit tartalmaz jelenleg a szerver?
-Egyedi fejlesztésű mLife Fun Live, ahol követheted élőben a szerveren zajló eseményeket
-9 db stunt pályát /stunt 1-9
-7 db drift pályát /drift 1-7
-9db parkour pályát /parkour 1-9 (Parkour9-es pályákon forgó objectek, lehulló sziklákkal is találkozhattok)
-10 db DM zónát
-3 db derby pályát /derby 1-3
-Hydra mód /hydra mod
-Minigame rendszer /minigame
-Versenyek /join
-Házrendszer
-Járműrendszer
-Bizniszrendszer
-Bandarendszer
-Plakátrendszer
-Graffitirendszer /graffiti
-Bankrendszer /bank
-Bankrablás /bankrob
-Fémkeresés
-Rejtett csomagok keresése (a szerveren 100 db rejtett csomag van elhelyezve, ami különféle jutalmakat ad (pénz, fegyver stb.)
-Munkák /jobs
-Részmunkák /jobs
-Horgászat /fishing horgászathoz elengedhetetlen a csali vásárlás a boltban. /tele-b
-Fegyverek elmenthetőek /bank
-Klán létrehozás lehetősége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!