Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3-ban miért nem tudom...

Sims 3-ban miért nem tudom átállítani a simek élettartamát?

Figyelt kérdés
A Beállításokban ugye van egy olyan opció aminek az a neve hogy “játékopciók” És ott lehet szabályozni például hogy 1napig legyenek felnőttek vagy 100 napig. Valamiért szürke az összes lehetőség és nem tudom módosítani így az élettartamukat . Köszi előre is ha valaki tud segíteni!!

2018. jan. 24. 20:31
 1/5 mcrgt2 válasza:
Már jem azért de a sims 3-ban a karaktereidnek tini párkapcsolati problémái vannak hogy ide irtad ki?😂😂
2018. jan. 24. 20:50
 2/5 anonim válasza:
1.gondolom ezt többen nézik úgyis le lesz tiltva a kérdés valószínűleg
2018. jan. 24. 20:54
 3/5 anonim válasza:
Nincs alapból kikapcsolva az öregedés? Egy kis jelölő négyzet valahol a beállítások között...
2018. jan. 24. 21:02
 4/5 AliceGamer válasza:

1# sírokxdd

hol nézted? Mert,ha nem léptél be egy családba,ahol kiválasztod melyikkel akarsz játszani,vagy újat csinálni, ott nem lehet állítani(hisz kinek akarnád állítani az élettartalmát?) a játékon belüli beállításoknál lehet variálgatni és csak úgy hogy ha be van kapcsolva az "öregedés engedélyezése" nevezetű kis opció.

2018. jan. 24. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon véletlen irtam ide😂😂 volt parkapcsolati temaban kerdesem, es en okos azon keresztul nyitottam meg az uj kerdest, persze igy ebben a kategoriaban landolt😂😂 koszi a valaszokat!
2018. jan. 25. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!