Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki el tudja magyarázni...

Valaki el tudja magyarázni hogy miért olyan jók a S. T. A. L. K. E. R játékok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Letöltöttem a lost alphat és semlegesek az érzéseim. Melyik rész a legjobb? Miért olyan jó amúgy? És egy nagyon fontos kerdes:Mukodik-e a lopakodás a játékban? Ez nagyon érdekel. Kérem valaki pontos magyarázatokat adjon :) előre is köszönöm :)

2018. jan. 23. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
nem tudom én anno pár éve nekiültem az elsőnek, a Shadow of Chernobylnak és pár óra után kikapcsoltam, unalmas volt, fapados volt az irányítása, ráadásul valami bugba futottam rögtön az elején mert két küldetés után megtámadták a tábort zsoldosok akik újra és újra spawnoltak, és megöltek mindenkit aki egyébként küldetéseket adott volna
2018. jan. 23. 13:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Aha értem. Nekem eddig bejön csak tényleg kíváncsi vagyok ezekre a dplgokra. Valaki masnak esetleg vélemény?
2018. jan. 23. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

A Lost Alpha nem hivatalos része a szériának és nem is ajánlott azzal kezdeni. Sztori szempontjából egyértelműen a Shadow of Chernobyl áll a csúcson (ezzel kezdjed), gameplay szempontjából pedig a Call of Pripyat. Nem mindenkinek való a STALKER, kell egy kis idő, míg az ember hozzászokik. Ha túllendülsz az első pár órán, akkor viszont nagyon élvezetessé válik, kegyetlen jó atmoszférája van.

Lopakodni nem nagyon lehet, de az ellenfeleket hátba tudod kapni időnként. Mindenképpen taktikázni kell, mert nem kerülhetsz nyílt tűzharcba. Ja, és furán fog hangzani, de kezdd a játékot nehezebb fokozaton, mert úgy könnyebb. Komolyan.

2018. jan. 23. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a tippeket :D és a Clear Sky-al mi legyen azt melyik resz utan erdemes kijatsszani?
2018. jan. 23. 18:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg ha valaki tud hasonló játékot ahol lehet lopakodni nekem az is jó(Metro széria kilőve).
2018. jan. 23. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
A Shadow of Chernobyl-hoz szerezd be a STARTER PACK mod-ot is.
2018. jan. 24. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Olyan sorrendben érdemes őket játszani, ahogy kijöttek.

"Sajnos" elég egyedi hangulata van a STALKER-nek, nem is nagyon tudnék hasonló játékot mondani.

2018. jan. 25. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha a Fallout 4-et modolod, akkor a lopakodós része már elég jó lesz:

[link]

Mivel a Metro ne mjöhet szóba, szerintem vethetnél egy pillantást a netes multiplayer játékokra, ahol túl kell élned a kört, mert ott aztán tényleg fontos, mit hogyan csinálsz: Survarium, PubG...

2018. jan. 27. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!