Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraftban paladinna...

World of Warcraftban paladinnal vagy DK-val érdemesebb menni?

Figyelt kérdés
A paladinnal meg vagyok elégedve.Szerintem az egyik legmenőbb kaszt a játékban.Közelharcos,erős mint egy warrior,de mégis jobb,mert tud varázsolni is.Viszont a DK majdnem full ugyan ez.A palánál még nagy előny,hogy tud gyógyítani meg feltámasztani is.Viszont a DK-t harabb fel tudom vinni a max szintre,mert 55-ről kezd.Mondjuk nem sokat játszottam még DK-val,annyira nem ismerem még.

2018. jan. 14. 02:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A frost dk az egyik legerősebb pvp-re. (Habár kevesebb self defense skillje van mint mondjuk egy unholynak, de több damage-t is tol, és pvp-ben lesz healered.) Én a frost dk-t ajánlanám. A protection pala az pve-re van és tankolja a bossokat, mobokat. Pvp-re egyáltalán nem használja az aki normális xD A retripala, hát az talán jó dps-t tol, de pvp-ben kevésbé effektív, mint mondjuk egy frost dk. Retri palával pl a büdös életben nem kapsz el egy resto dudut. Hosszabb meccsnél abszolút nem nyerő. Ha a full cd-i alatt nem ver le egy healert vagy dps-t akkor megette a fene utána már csak rohangál meg kínlódik a pályán. Pve-ben viszont, ahol hagyják is damagelni ott jó tud lenni nagyon. :) Remélem segítettem.
2018. jan. 16. 19:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Szóval a pala inkább PvE-re való,a DK meg PvP-re?Hogy érted,hogy kesz healerem PvP-ben?És a másik 2 DK talent meg meg a frost közt mi a különbség?Nem értek annyira a DK-hoz,jelenleg egy 51-es retribution paladinom van,amit azért sikerült kitapasztalni.Meg egy 59-es DK-m.Meg egy fury warrit vittem fel max közeli szintre,az is elég erős,főleg hogy 2 kétkezessel megy egyszerre,de nekem hiányzott belőle,hogy nem tud varázsolni,így nincs akkora “hatalma”,mint pl.egy palának.
2018. jan. 16. 20:33
 13/15 anonim ***** válasza:
a blood dk az tank, vagyis pve-re való. Egyébként az egyik legjobb tank. A palában a protection paladin a tank, ez is nagyon jó pve-re. A holy paladin az healer. Jó pve-re és pvp-re is, ha szeretsz healelni ( de nem a legjobb healer kaszt. A pandariában a discipline priest a legerősebb healer.) Az unholy dk, erős, van pár defenzív skillje, ezért pvp-re való, viszont valamennyivel kevesebb damage-t tol le egy aréna meccs alatt. Ezzel szemben a frost dk iszonyú jó damage rated bg-n és arénában is, viszont kevesebb védelmi spellje van cserébe. A retri pala meg. Csak ismételni tudom magam, jó damage (de kevésbé jó, mint a dk unholyja vagy frost talentje) könnyű vele játszani (de a dk-ba még így is könyebb beletanulni) viszont teljesen average class. Retri pala tipikusan az a class, ha ellövi az összes cd-jét akkor addig here vere van a pályán, ugrálgat, ütöget, de alapjáraton várja amíg visszajönnek a cd-k és akkor tolhat nagy damaget. ( ha hagyják) márpedig egy aréna meccsen, ha ügyesek az ellenfelek, akkor a retri cd-jét ki tudja losolni, ha meg lejárt akkor megette a fene, kergetheted a healert ha éppen azt öltök. :) Szóval ha ragaszkodsz a retrihez akkor én inkább a pve-t ajánlanám vele. A pvp-re pedig az unholy dk-t arénára és rated bg-re egyaránt. 2v2, 3v3-ra a frost dk-t ha van egy jó healered a teamben akire számíthatsz ha gáz van :)
2018. jan. 16. 21:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi.Akkor ezek szerint az unholy vagy a frost dk lenne a legalkalmasabb.De látod,annyira nem értek hozzá,hogy azért választottam a frost dk-t,mert szeretem a havat :D Bár a védekező képességek miatt,akkor az unholy jobban tetszik.Mondjuk nekem a pala valahogy szimpatikusabb,a DK-ból hiányzik a healelés.Most Outlanden küldiztem és rámjött egy csomó mob és 3x meghaltam.A palával meg leverek 5-6 mobot is egyszerre,mert közben felhealelem magam
2018. jan. 17. 21:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Az 57-es retribution paladinommal levertem egy 58-as hordás monk-ot és egy 55-ös troll druidot úgy,hogy egyszerre jöttek rám 2-en :) Igazából meg sem kottyantak.Meg Outlanden is egyszerre 6 mob rámjön,leverem őket,míg a DK-val 3x meghaltam.A palával folyamatosan healelhetem magam,3 spell is van,ami azonnal kihúz a szarból.Vagy ha tényleg beüt a krach,a flash of light spellel el tudok menekülni.Így volt ez ma is,amikor egy sokkal magasabb szintü hordás mage rámtámadott.Szerintem nagyon is erős a retribution paladin :D
2018. jan. 23. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!