Mért van az hogy ha letöltesz egy játékot akkor az gond meg tolvaj vagy de bármilyen más tartalomnál nem?
Már többször megfigyeltem ezt a mentalitást és nem értem.
Ha valaki letölt egy filmet vagy egy OP rendszert vagy egy MS Office 2013-t.
Senki egy szót se szól érte de ha ugyanazt megteszed egy DOOM 2016-al v Wolfenstein II v Battlefield 1... v akármi ami videojáték. Az emberek bizonyos része fel van háborodva. Vedd meg, kiadós duma....
Ok de akkor az előzőeknél ez mér nem zavar senkit és akkor utóbbinál miért ?
Tudom azt h az emberek bizonyos része azért torentezik mert ingyen van ill nem tudna v akarna fizetni érte.
Azt is tudom h előbbieknek kb a 70%-a akkor se fizetne h nem lehetne így beszerezni egy tartalmat.
Dehogy mért van ez a megosztott mentalitás azt nem tudom.
Mert itt a gyakorin nem arról szokott szó lenni, hogy valaki letöltött egy játékot...
Arról szokott szó lenni, hogy letöltött egy játékot, amit nem tud elindítani, vagy ez-az hibás benne, vagy ilyen-olyan hibaüzenetet ír ki.
Akkor vegye meg eredetiben és majd nem kell szórakozni crackkel meg ál-Steammel. Ennyi. Ezért válaszolják erre sokan ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!