Miért nem indul el a World of Tanks?
Parancsikonra kattintok, mint eddig.
Megjelenik a kliens ablak, ahol mindent frissnek talál és így kattinthatok is a Play gombra.
Miután ezt megteszem behozza a WoT ablakát elkezd tölteni egy kicsit, gondolkozik, majd kiírja, hogy a WoT leállt.
Linkelek egy képet:
Két hete jött elő ez a hiba először kb.
Előtte jó volt.
Próbáltam a szokásos dolgokat megpróbálni, mint a driverek frissítését, rendszergazdai jogosultságot adni neki. Vagy, hogy futtassa, mint ha Win 8 lenne a rendszer (win10-em van).
Nem vált be semmi.
Ez miatt (is) újraraktam a rendszert, mindent felraktam elvileg, ahogy kell és még is nem akar indulni.
Mi lehet a baj?
Valami gagyi win frissítés vagy mi?
Idegesít, hogy nincs ötletem se, hogy mi lehet a baja, mert így nem tudok tenni ellene.
S.O.S.
Hát a felvételt már windowson csináltam, mert Linuxon nem tudtam elindítani a visszajátszást, pedig a kazam nagyon jó felvételeket csinál. A fraps-al vettem fel, és a format factory-val konvertáltam, és a youtube átalakította valami rettenetessé.
Ez már bonyolult volt a linuxon, hogy a wotreplayt hozzárendelem az worldoftanks.exe-hez azt pedig a wine-hez.
Amúgy, ha ablakosban indul, akkor levenném a grafikát minimumra, meg mindent, és úgy próbálnám meg teljes képernyősben elindítani. De bocs, hogyha már 100* próbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!