Hogyan lehet minecraftba, úgy berakni modot hogy bent van egy shaders mod?
Menü --> Beállítások --> Resource pack
és ott valahol tudsz tallózni, kiválasztod a modot oszt tsá. ha meg a bal oldalra rakja, akkor a mod indexképére ráviszed a kurzort, és rányomsz a nyilra
szííííívesen
kár, hogy a kérdés nem a kinézetről szólt (azaz nem a resource packekről), hanem más mod csomagokról, amik extra tartalmat adnak a játékhoz, de semmi gond :D
Fel kell rakni forge-ot, majd a mods mappába mindent bele kell szórni és azzal csinálni egy új indítót a futtatási ablak kliensében (tehát ahol be kell jelentkezned).
Én nekem az a bajom, hogy a forge verziót, és a shaders mod verziót külön kell kiválasztani, és nem tudok egy verzióban shader modot és egy sima modot használni. Én azt kérdezem, hogy ha a shaders modos verzióba, sima modot lehet e berakni. Mert sajnos nem értem ahogy elmagyaráztátok. :(
És itt vannak a shader modok, aki esetleg nem tudná. [link] :)
És ezt is telepíteni kell, hogy működjön: [link]
Ha letöltötted az optifine-t, nyissad meg, és utána minecraftban válaszd ki az optifine-os verziót és utána a minecraft könyvtárában nyiss egy új, "shaderpacks) nevű mappát. Ha megvolt, töltsél le egy shader modot, és rakjad be a shaderpacks nevű mappába. Utána, nyissad meg a minecraft beállításokat, és menj rá Videóbeállításokra és ott lessz egy shaders nevű ikon. Válaszd ki a megfelelő shader modot, és kész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!