Elfutna-e a GTA 5, Online az új gépemen?
Nos, az a tény, hogy a mostani gépem egy rakás khmm..
Nos az új gépem konfigja: (2018 karácsonyán lesz meg)
Processzor: Ryzen 5 1400
Memória: 8GB DDR4
Videókártya: GeForce GTX 1060
Op. rendszer: Windows 10, 64 bit
Alaplap: MSI B350 PC Mate
Tároló eszköz: HDD: 2TB SSD: 120GB
Ház: Cooler Master HAF 912
Tápegység: SeaSonic S12II 620
A gépigény.hu szerint elbírja, de azért tapasztaltabb emberektől is megkérdezném.
Nos aki kíváncsi a régi gépemre:
Processzor: AMD FX-4170
Memória: 8GB DDR3 [de csak 4GB van használatban] (NE KÉRDEZD MIÉRT!)
Videókártya: AMD Radeon R9 200 Series
Op. rendszer: Windows 10, 64 bit
Alaplap: AsRock 970 Pro3
Tároló eszköz: HDD: WesternDigital,Hitachi (mindegyiknek más a mérete 250-500GB között van mindegyik) SSD: X
Ház: Sharkoon ?? ?? ??
Tápegység: HKC V-POWER 650W
(még régen ez jónak számítótt, kb 10 éve van meg a gép, már minden cserélve lett benne, de jól bírta,de mostanában "rosszul viselkedett")
Egy kis rövid történet:
Nos a GTA 5,Online már megvan 2017 nyári szünet végétől, akkor még vitte is a gép kisebb-"nagyobb" akadásokkal, de pont az élvezhetőség határán. Átlagban 20 FPS lehetett, ha állok akkor 60(ha nem történik semmi) :D.
Sokáig játszottam vele, míg egyszer csak újratelepítettük a windowst, akkor nem lett letölve a GTA 5,Online. Pár hónap múlva megint újra lett telepítve a Windows, akkor már letöltöttem, rá 1-2 hónapra az újratelepítésre. Akkor is még simán ment, semmi baja nem volt. Akkoriban még SSD is volt a gépben, de elcsesződött. És az árát visszakaptuk, de addigra az SSD ára legalább 2x-re nőtt, szóval nem vettünk. Még amikor nem volt SSD akkor is simán ment. Most itt karácsony felé telepítettem a GTA-t újra. (windows már megint újra lett rakva) és akkor kezdte ezt. Elíndit GTA ONLINE, 1-2perc játék, és KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE kékhalál. Nos mára már supportot is kértem microsoftnál, azok is hardverhibát állítanak. (RAM, rosszul behelyezve, vagy rossz ram)
Nos valahogy ez a GTA-m története. (itt nem kell válaszolni a kékhibára mi okozhatja, max ha nagyon akartok, de ez nem ahhoz fűződik :P)
És ne csodálkozzatok bele ebbe a sok Windows újratelepítéssel. KB. 6 havonta beszedtünk egy vírust ami miatt else indult a gép. (pl system32.exe hiányzott blabla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!