Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mire jó az Assassin's creed...

Mire jó az Assassin's creed origins season pass?

Figyelt kérdés
Az valami kiegészítő lenne? Mert olvastam olyat hogy az ac origins hez kiadnak januárban valami kiegészítőt, ezt megkapják a season pass el rendelkezők. Tehát ez arra jó hogy amiket kidobnak kiegészítőket azt megkapjuk automatikusan? Vagy valami részletes leírást tudtok adni? Ps4 en játszok.

2018. jan. 4. 03:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden játéknál ugyanazt jelenti a Season Pass: az elkövetkező DLC-ket (külön letölthető tartalom) automatikusan megkapod. Így valamivel olcsóbb, mintha külön vennéd meg az összeset.
2018. jan. 4. 10:16
 2/3 anonim ***** válasza:
46%
Igen, aztán jönnek az olyan anomáliák egyes játékoknál, hogy kiadnak DLC-ket úgy, hogy "Hát ez nincs benne a Season pass-ban", vagy úgy, hogy "Hát azt majd x hónap múlva kapják meg a Season Pass-osok". A Season Pass az egyik legillékonyabb, és legrákosabb fizetési modell.
2018. jan. 4. 10:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Atól még neken megéri mert bennevan amit eddig kiadtak gondolom és az magában asszem olyan 9000 körül mozog. Plusz jön janiárban a the hidden one. Az se lehet nagyon olcsó. Köszönöm a válaszokat. Kezdő ps es vagyok nemvágom még ezeket. Megy a zöld pacsi :)
2018. jan. 4. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!