Mire jó az Assassin's creed origins season pass?
Figyelt kérdés
Az valami kiegészítő lenne? Mert olvastam olyat hogy az ac origins hez kiadnak januárban valami kiegészítőt, ezt megkapják a season pass el rendelkezők. Tehát ez arra jó hogy amiket kidobnak kiegészítőket azt megkapjuk automatikusan? Vagy valami részletes leírást tudtok adni? Ps4 en játszok.2018. jan. 4. 03:02
1/3 anonim válasza:
Minden játéknál ugyanazt jelenti a Season Pass: az elkövetkező DLC-ket (külön letölthető tartalom) automatikusan megkapod. Így valamivel olcsóbb, mintha külön vennéd meg az összeset.
2/3 anonim válasza:
Igen, aztán jönnek az olyan anomáliák egyes játékoknál, hogy kiadnak DLC-ket úgy, hogy "Hát ez nincs benne a Season pass-ban", vagy úgy, hogy "Hát azt majd x hónap múlva kapják meg a Season Pass-osok". A Season Pass az egyik legillékonyabb, és legrákosabb fizetési modell.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Atól még neken megéri mert bennevan amit eddig kiadtak gondolom és az magában asszem olyan 9000 körül mozog. Plusz jön janiárban a the hidden one. Az se lehet nagyon olcsó. Köszönöm a válaszokat. Kezdő ps es vagyok nemvágom még ezeket. Megy a zöld pacsi :)
2018. jan. 4. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!