Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Teljes modos minecraft?

Teljes modos minecraft?

Figyelt kérdés
Régebben le volt töltve egy olyan alkalmazás (vagy nem tudom), amiben benne volt az összes mod a mindecrafthoz, és ha letöltöttem akkor alapból bele tette az összes modot a minecraftba. Nem tudjátok véletlen mi ennek a neve ? (A Curse oldallal már foglalkoztam de nem az volt, és az All the mods alkalmazás sem volt az igazi)

2018. jan. 3. 20:47
 1/2 he84 ***** válasza:
Hát ez kissé fura, elmondom miért. A Minecraft-hoz nagyon sok különálló mod létezik szerte a neten, amiket le lehet hozzá tölteni. Olyan mod csomag nem hiszem, hogy létezik, amiben a Minecraft eddigi összes mod-ja benne van. Kissé ijesztő is, az túl sok lenne. Egyrészt mert nem lenne elég hely hozzá, másrészt meg a túl nagy mennyiség miatt helyen kívül a gép nem bírná feldolgozni, nagyon akadna, kiakadna. A nagyon sok mod több mint 100, 500, még ezeknél több mod-ot is jelent. Én legfeljebb maximum 60 mod-ot javaslok a Minecraft-hoz, többet nem. Én bőven 40 alatti számban használok hozzá mod-okat. Na meg nem mindegyik mod működik jól a másikkal, lehetnek néha konfliktusok. Na meg jobb egyesével ilyen-olyan mod-ot letölteni, amik jobban tetszenek. Szóval bocsi, de kissé fura az elképzelésed, nem tudom miféle teljes mod-os Minecraft-ról beszélsz, ám hidd el, hogy jobb úgy csinálnod, ahogy javasoltam, elmondtam az okokat és úgy kisebb eséllyel lehet konfliktus is mod-ok között, könnyebben észrevehető. Persze amelyik konfliktust okoz, arról érdemes lemondani és törölni.
2018. jan. 12. 16:43
 2/2 he84 ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy az is számít, hogy milyen jó a géped, mennyire teherbíró. Mindezt főleg processzorra és RAM-ra értem, ugyanis ezek eléggé számítanak a Minecraft-nak. Ha gyengébb a géped, akkor 20 darab mod-nál nem javaslok többet.
2018. jan. 12. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!