A Napóleon total war az most cd-s játék vagy le lehet tölteni? Help! Ja és ehhez a játékhoz kell erős gép?
Szia ha cd-t vetted meg valamelyik boltban akkor valószínűleg kapsz a hátulján a ki könyvnek egy kódot (nobox kódot)ezt a www.nobox.hu n tudod beváltani miután visszaigazoltad az emaileden kapsz egy steam kulcsot és ekkor kell behelyezni a cd-t és futtatni a telepítőt ami be ad steam telepítőt amit át ugorhatsz és ezek után kapsz egy ablakot ahova beírod a steam kulcsot amit kaptál és már telepíti is! Ha steamen veszed meg akkor meg csak szimplán letöltöd Aztán ha sikerül jelölhetsz facebookon ha akarsz és multizhatunk.
A másik kérdésedre válaszolva:
Én egy dell laptopon játszom
Intel Core I5-2430M
GTX 750 ti
8GB RAM
Win 7 64 bit
ULTRA grafikai beállításokon 45-50 FPS
High grafikai beállításokon 55-70 FPS
Átlagos a követelmény (Én Costumben játszom de az élsimítást meg az árnyékokat leszámítva ultrán van minden és kb 55 FPS em van
Remélem segítettem Jó Játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!