Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Napóleon total war az most...

A Napóleon total war az most cd-s játék vagy le lehet tölteni? Help! Ja és ehhez a játékhoz kell erős gép?

Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 16:50
 1/4 anonim válasza:

Szia ha cd-t vetted meg valamelyik boltban akkor valószínűleg kapsz a hátulján a ki könyvnek egy kódot (nobox kódot)ezt a www.nobox.hu n tudod beváltani miután visszaigazoltad az emaileden kapsz egy steam kulcsot és ekkor kell behelyezni a cd-t és futtatni a telepítőt ami be ad steam telepítőt amit át ugorhatsz és ezek után kapsz egy ablakot ahova beírod a steam kulcsot amit kaptál és már telepíti is! Ha steamen veszed meg akkor meg csak szimplán letöltöd Aztán ha sikerül jelölhetsz facebookon ha akarsz és multizhatunk.

[link]

A másik kérdésedre válaszolva:

Én egy dell laptopon játszom

Intel Core I5-2430M

GTX 750 ti

8GB RAM

Win 7 64 bit

ULTRA grafikai beállításokon 45-50 FPS

High grafikai beállításokon 55-70 FPS

Átlagos a követelmény (Én Costumben játszom de az élsimítást meg az árnyékokat leszámítva ultrán van minden és kb 55 FPS em van

Remélem segítettem Jó Játékot!

2018. jan. 3. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerinted Intel HD grafika elég e lessz a játékhoz?
2018. jan. 3. 20:31
 3/4 anonim válasza:
Nem a legjobb grafikán,de menni fog. Szerintem mediumon menni fog a 60Fps
2018. jan. 4. 21:44
 4/4 anonim válasza:
Viszont azt ajánlom az élsimítást ne tedd feljebb 4szeresnél
2018. jan. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!