Mikor jön ki a GTA 4 androidra?
Figyelt kérdés
Mert elvileg idén kell kiadnia a Rockstarnak a 10 éves évfordulóra. És mielőtt kezdenénk a szokásost.2008as játék nincs olyan hogy ne bírja a teló illetve attól nagy hely kell neki még elbírhatja. Max veszel egy 128 gigás sd kártyát és kész. :D2018. jan. 3. 15:06
1/4 anonim válasza:
Ez azért bonyultabb dolog mint megoldani a tárhelyet, ez még mobilra túl fejlett lenne, de mondjuk egy Ipad-en el tudnám képzelni. Amilyen gyorsan fejlődik a tech szerintem 3-4 év múlva lesz telóra.
2/4 anonim válasza:
Még PC-n is szarul fut, nemhogy telefonon...
3/4 anonim válasza:
Egy 2 éves felsö kategórás telefon erősebb, mint egy PS3 vagy Xbox 360, emellett az Xbox váltzat 1 darab DVD volt (a GTA 5 pedig 2). Ez már egy jó ideje csak akarat kérdése volna, még a GTA 5 höz is. Olyan minőségben, mint az előbbi konzolok, simán elbírnák a mai jobb telefonok.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát én bízok benne hogy minél hamarabb ha a rockstar végre hajlandó lenne optimslizálni. Mondom én ugy tudom idén kéne. A gta 5 tudom hogy vagy soha vagy csak nagyon később lesz elérhetö. Annyira naiv nem vagyok de a 4ben bízok hogy kijön.
2018. jan. 3. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!