Xbox live lejárati dátumot hol lehet megnézni?
Hol lehet megnézni, hogy pontosan mikor fog lejárni az Xbox Live-om? :)
ÉN úgy tudtam hogy már több hónapja lejárt,most mégis tudok játszani ugyanúgy mint amikor liveom volt.
A fiamnak is előfizettünk 1 hónapra karácsonykor,de mondta a barátja,hogy ha nem mondjuk le,akkor újra levonja majd a pénzt a kártyáról.
Viszont most láttam egy akciót,hogy 3 havi gold-ot ha veszünk,6 havit kapunk érte.Úgy gondoltam,ezt megvenném a fiamnak,fél év alatt szerintem "ki is szeretne"belőle.Talán.De hogy csináljam,hogy közbe ne vonja le a másik előfizetést is?Bocsánat,nem nagyon értek hozzá.
van unsubscribe, avagy leiratkozás, de meg kell nézni hogy lett megadva a feliratkozás, mert lehet csak akkor von le megint ha elfogyott (pl battle-netnél wow ilyen, azt nézi mikor jár le és amikor lejár akkor von le csak pénzt és frissíti a feliratkozást), de lehet havi szinten megy.
De a saját xbox fiók/acc adatain belül subscribe/feliratkozás fülön belül érdemes körülnézni.
az a gond, hogy egy dolgozó már rég kilopta a kódot a notebook.hu-nál és réges-rég felhasználta. Írhatsz az xbox supportnak, illetve a notebook.hu-nak is, de nem sok esélyed van rá, hogy megkapod.
Pont ezért veszélyes fizikai üzletből vásárolni ezeket. Media Markt-ban, Tescoban vett lemezes játékoknál található kódok túlnyomó részét pl nem is tudod aktiválni, mert már egyszer valaki kilopta és felhasználta vagy eladta a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!