Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO-ban ti milyen gyakran...

CS:GO-ban ti milyen gyakran kaptok free lootot? ( skin, láda, falfirka )

Figyelt kérdés

Sziasztok !!!

3 hete játszom a játékkal és eddig kaptam 1 Famas skint, 4 ládát és 2 falfirkát és már lvl 8-as vagyok. Ez jónak számít vagy ti többet szoktatok kapni ?

#játék #CS:GO #Counter Strike.szórakozás
2018. jan. 1. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Korlátozva van a dobható itemek száma, így mindenkinek ugyanaz jár:

- a heti első szintlépéskor kapsz 1 skint, vagy a graffiti bevezetése óta 1 graffitit [vagy ezt, vagy azt kapod, véletlenszerű]

- véletlenszerűen hetente kapsz 1-2 ládát, nálam eddig 2 volt a maximum ami egy héten belül esett, de jellemzően 1 ládát kapsz ha elég sokáig játszol

És ennyi.

2018. jan. 1. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Hivatalosan heti 4 járhat a szintlépésen kivül, első kettő általában 5-6 meccsen belül esik a további kettőhöz ég 10-15 is kellhet.
2018. jan. 2. 03:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy utoljára 8 lvl elérésével kaptam egy falfirkát és azóta semmi. Napi 6-7 sima meccset megyek le.
2018. jan. 2. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
Azt írtad hogy 3 hete játszol és 3 skin/graffiti került hozzád: ez a normális. Nem szintenként jár 1 darab, hanem heti egyszer az első szintlépéskor (a hét szerdán kezdődik).
2018. jan. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!