CS:GO-ban ti milyen gyakran kaptok free lootot? ( skin, láda, falfirka )
Figyelt kérdés
Sziasztok !!!
3 hete játszom a játékkal és eddig kaptam 1 Famas skint, 4 ládát és 2 falfirkát és már lvl 8-as vagyok. Ez jónak számít vagy ti többet szoktatok kapni ?
2018. jan. 1. 18:31
1/4 anonim válasza:
Korlátozva van a dobható itemek száma, így mindenkinek ugyanaz jár:
- a heti első szintlépéskor kapsz 1 skint, vagy a graffiti bevezetése óta 1 graffitit [vagy ezt, vagy azt kapod, véletlenszerű]
- véletlenszerűen hetente kapsz 1-2 ládát, nálam eddig 2 volt a maximum ami egy héten belül esett, de jellemzően 1 ládát kapsz ha elég sokáig játszol
És ennyi.
2/4 anonim válasza:
Hivatalosan heti 4 járhat a szintlépésen kivül, első kettő általában 5-6 meccsen belül esik a további kettőhöz ég 10-15 is kellhet.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy utoljára 8 lvl elérésével kaptam egy falfirkát és azóta semmi. Napi 6-7 sima meccset megyek le.
2018. jan. 2. 15:00
4/4 anonim válasza:
Azt írtad hogy 3 hete játszol és 3 skin/graffiti került hozzád: ez a normális. Nem szintenként jár 1 darab, hanem heti egyszer az első szintlépéskor (a hét szerdán kezdődik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!