Lehet, hogy ettől akad be a lemez? Behorpadhat egyáltalán? Meddig bírja egy ps4?
Ha előfordulna, hogy egy ps4 felidegesítene egy embert, az pedig ököllel való csapkodással reagálna...mellesleg a gép bal oldalának a tetejét, afölött, ahol betesszük a lemezt.
Akadozó hangot ad ki az 5 éves gép és így be sem olvassa a lemezt...azt mondja régi, én meg azt, hogy csak elmozdult valami a sok ba...tól.
Mint a legtöbb elektronikai dolognak, úgy a konzolnak se tesz jót, ha ütik-verik. Sose értettem ezt a mentalitást, ha felidegesít egy játék, nem kell vele játszani vagy tanuld meg kezelni az érzéseidet és kész.
Természetesen behorpadhat a PS4, de ha működés közben verik, akkor elég nagy eséllyel sikerül kinyírni a merevlemez olvasófejét is, ha az meghal, akkor meg ott a vége, nincs adatolvasás, nincs elinduló konzol, tehát nincs játék se. Mivel a külső fizikai hatás nem működésből származó sérülés, így ha volt is rá garancia, érvényét vesztette, mert nem alapvető működésből fakadó probléma okozta.
A sikeres "veréstől" meghalt az olvasó rész, kb ennyi. Nem az a baja, hogy régi, barátomnak 10 éves ps3-a van és a mai napig szépen megy, nehogy már egy max 4 éves gép meg csak úgy behaljon.
Mondjuk azt se értem, hogy lehet egy 2013 novemberében megjelent konzol már most 5 éves, időutazott vagy mi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!