Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért csinálja ezt a World of...

Miért csinálja ezt a World of Tanks?

Figyelt kérdés
2015ben játszottam a WoT-al és akkoriban csináltam több accountot, persze mindegyiket külön email címre. Idén újra elkezdtem játszani csak most nem a gépes verzióval hanem a WoT Blitzel. Erre is csináltam egy karaktert (mert miért ne) és persze ezt is külön email címre. Most pedig van ez a Blitz Fair event amin a játékban szerzett "ticketeket" be lehet váltani a főoldalon. Szereztem ticketeket és be is jelentkeztem a főoldalon annak rendje szerint csakhogy a régebbi karakterem nevét láttam fent a sarokban. Néztem, hogy rossz email címmel jelentkeztem e be, de nem. Többször is próbáltam a jelenlegi accountommal belépni de mindig a régit adta be. Telefonon megpróbáltam és ott szerencsére a használatban levőt adta be. Viszont gépen addig addig próbálgattam, hogy képbe került egy harmadik régi karakterem is ugyan azzal az email címmel miközben az másik emailen van... Néha gépen is sikerül belépni a rendes karakterembe de ezt csak így random adja be?

2017. dec. 30. 23:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a fogalmazásért de ezt nem volt egyszerű. Tehát 1 email címmel random adja be a főoldalon belépéskor az accountokat miközben mindegyik más emailen van. Játékban nem csinálja így.
2017. dec. 30. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Torold a cooke-kat vagy probald masik bongeszovel ott valami nem okes az oldalon neked szerintem.
2017. dec. 30. 23:48
 3/4 anonim válasza:
váltottam Win8-rol WIN 10-re azota szaggat tudja valaki hogy miért
2018. jan. 1. 20:08
 4/4 Utalom a WOT-ot válasza:
24%
Mert,ez egy irtozatosan szar jatek ami ellopja a haveraim lelket es ezert nem jonnek velunk terraria es ezert en fel vagyok haborodva mert ez felhaborit. Menjen el a pici cuki macsek seggebe a keszitoje a World of Sz@rsagoknak mert, ezert nincsenek barataim.... :( >:(
2018. jan. 6. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!