Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PUBG. Beállításokhoz segítség?

PUBG. Beállításokhoz segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem értem annyira a beállításokat.

Jó gépem van, nem az FPS-el van a gondom, hanem, hogy nem értem mi-mit jelent.

Például ezt a Post Processinget. Ez mire való?

View distanceet , hogy have very low-ra teszem, az embereket még látni fogom a távolban.

A textúrát, árnyékokat még értem, itt van pár amit még nem értek, és megmagyarázásra szorulna:

-Anti aliasin(tippem az élsimítás, de nem biztos) ezt ultrára szokták rakni, minek?

-Screen scale (erről fogalmam sincs, tippem se)

-Foliage(ezt sem tudom mi)

Kb. ennyi aki meg tudna néhányat magyarázni, annak nagyon hálás lennék.

Köszönöm.

(ja és próbálgattam ki-be kapcsolgatni, lehet a szememmel van baj, de esküszöm nem vettem észre a különbséget, úgyhogy pls help xd)

2017. dec. 29. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Régebbi kérdéseket linkelek, mert ott nagyon jól elmagyaráznak párat azok közül amiket írtál.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

2017. dec. 29. 20:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de ezekben főleg az élsimításról van szó, de még mindíg nem értem miért rakják ultrára a Pubg-ban, a többit meg még mindíg nem tudom.

Valaki még esetleg?

2017. dec. 29. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Anti aliasing az elsimitas, azért tolják ultrára mert nem sok ember akar manapság pixeles játékkal játszani :)

Screen scale= Emeli a pixeles számát..a részletességet, minél magasabbra állítod annál részletesebb / szebb a játék.

Foliage= növényzet részletesség.

2017. dec. 31. 15:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

És a Post Processinget még valaki elmondja? xD

2017. dec. 31. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
A post processing utófeldolgozást jelent. Több dolgot is csinál de lényegében annyi, hogy a már betöltött textúrát javítja, simítja, effekteket ad a textúrákhoz , fény, blur, motion blur, stb. Egyébként zabálja az FPS-t , nem ajánlott maxra tenni, a pubg-ban nem fontos és nem is sok látszata van.
2018. jan. 2. 03:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Így már minden világos.

Nagyon szépen köszönöm.

2018. jan. 2. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!