Final fantasy 8: mikor, hogyan fejlődjek?
ez az első ff játékom, ne kövezzetek meg:D
ahol most tartok az, amikor a Tomb of the Unknown King-hez kell menni. na és most Squall lvl 13. de amikor most néztem erről a részéről a játéknak egy videót (mert nem tudtam hol van a hely), akkor láttam hogy a végigjátszónál már squall lvl 26, illetve a kommentelők is arról írnak, hogy már legalább ugyanennyi szinten vannak. én meg csak nézem, hogy hogyan és mikor, mert eddig nem kellett elég helyre elmenni hogy a fejlődéshez elegendő csatába kerüljek.
szóval most akkor a küldetések között általában a játékosok elmennek 'farmolni'? érdemes a játék elején már a lehető legmagasabb szintre vinnem Squall-t? vagy mi alapján döntsem el, hogy mennyi ellenséget keressek, hányas szintre fejlődjek mielőtt folytatom a küldetéseket? lehet hogy csak túlkomplikálom a kérdést, de szeretném hogy ne félreértésben játsszam végig a játékot, megnehezítve az élményt:)
Gratulálok, sikeresen kiválasztottad a legrosszabb FF játékot, a legelcseszettebb fejlődési rendszerrel :)
Minél alacsonyabb szinten vagy, annál jobb, mert az ellenség is veled fejlődik, egyre nehezebb lesz csak így a játék. A junctioning-nek olvass utána.
Az egész rendszer lelke a junction, hogy melyik karakterhez melyik varázslatból hány darabot raksz bele (érdemes az Auto elosztást használni, és az ATK-t erősíteni). Ha komolyan tápolni akarsz, akkor a világtérképen addig csatázol, amíg a szörnyekből össze nem szedsz (Draw paranccsal) 99 varázslatot minden létező típusból, és bejunction-ölöd (aunye, be szép magyar szó) a karaktereidnek. Később, mikor pl. Fire helyett már Fira mágiát lehet kinyerni a szörnyekből, megint megismétled ezt a gyűjtögetést. Bonyolult szisztéma, sokat kell molyolni vele.
Nem értek egyet vele, hogy a legrosszabb FF lenne, nekem a kedvenc 3 rész között van a VIII. epizód. Én a X-től és a XIII-től vagyok rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!