A Sims 4-ben hogyan tudnám ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kapott a tesóm állatos kiegészítőt a Sims 4-hez ( Cats and Dogs ). Megengedte hogy kipróbáljam, így hát csináltam is egy családot amiben van egy kölyök Golden Retriever kutyus is. Szeretném felnöveszteni de nem tudom hogyan kell! Valaki tudja hogyan lehetne ezt véghez vinni hogy felnövesszem a kutyát?2017. dec. 25. 22:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak játszanod kell a játékot és majd felnő, ahogy halad az idő.
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget! 😊
2017. dec. 26. 08:58
3/5 Marginna válasza:
Lehet, hogy kicsit későn írok, de ehhez a kiegészítőhöz van valami craft asztal (Dr. Magi-Heal's Medicine Craft-o-matic) és ott kell olyat csinálni, hogy rányomsz, craft..., treats... age-up treat. Nem tudom hányas Vet skill kell hozzá, de azért remélem segítettem :)
4/5 A kérdező kommentje:
Azóta eltelt egy kis idő de gondoltam felnézek! Most láttam csak hogy írtál, köszönöm a válaszod, majd mindenképpen ezt is kipróbálom! :)
2018. ápr. 15. 17:40
5/5 anonim válasza:
A rendelőben lehet kapni age up trait nevű cuccost az felnöveszti.
Age down trait le csökkenti a korát
Ambrosia trait feltámasztja a szellem kutyákat, macskákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!