Szerintetek az Xbox jobban rá fog gyúrni az exkluzív címeire?
Sziasztok!
PS4 fanboyok kíméljék a topikot.
Szeptemberben Phil Spencer azt nyilatkozta, hogy jobban fognak koncentrálni a first party játékokra, akár stúdiókat nyitnak, vagy felvásárolnak létező játékok jogait, franchisokat. Hogyan látjátok ezt? Szerintem jó dolog elméletben az amit az Microsoft csinált (Play Anywhere, a játékok kiadása több platformra, így nem zárják el a tartalmat az emberek elől), csak a gyakorlatban nem működött/működik.
Mennyire gondolsz exkluzívra? Mert jelenleg minden kiadás ami megy xbox-on, az megy PC-n is és fordítva ,ha microsoftos a játék.
Szerintem nem rossz dolog a multi platform, mindenképp pozitívum, főleg, hogy így a pc-s is elgondolkozhat egy xbox beszerzésén, hiszen ha megvan pc-n, azt elvileg tudja használni boxon is, viszont haverokkal összeülve akár el is tudod vinni és ott tudsz játszani velük.
Nekem tetszik az alap ötlet, az exkluzív meg elméletben 1 dologra jelenik meg, azért kizárólagos a termék. Hogy rágyúrna erre, nem hiszem (már csak a multi platform miatt), de jó eséllyel lesz több xboxos és pc-s játék (a ps4-hez rengeteg jött ki és ez a teljes verseny szférában is erőteljesen látszik, jobban fogy a ps4).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!