Ez mi? (Clash Royale)
Figyelt kérdés
Amikor elmentem 1v1-ezni, akkor szinte rögtön (7 elixir) megállt a játék, de úgy, hogy az aréna és az ilyenek mozogtak, csak nem töltődött az elixir és nem rakott le semmit az ellenfél. Egy nagyon kis ideig kiírta, hogy kevés a wifi, miközben ott voltam a router mellett. Utána kiléptem, visszaléptem, és se a trófeám nem változott, se pedig a activity log (battles). Ez mi? Kifogtam egy hackert? Vagy nem működtek a Supercell szerverei?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 25. 14:43
1/3 anonim válasza:
Valami hiba a játékban, senkinek sem megy ilyenkor.
2/3 anonim válasza:
Velem már volt ilyen párszor, csak 2v2-ben. Ilyenkor csak lépj ki a játékból, majd lépj be újra és aztán mehetsz harcolni.
3/3 anonim válasza:
Csak nem kommunikált a szerverrel, és utána olyan mintha semmi nem történt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!