Szerintetek ennek a magyar srácnak mennyi esélye lenne egy valódi fegyveres konfliktusban? (verseny győztes)
https://www.youtube.com/watch?v=0mTYxxVRgPo
Hát megnéztem hogy játszik, szerintem béna, én simán elverném.
Semmi.
A valóságban nem tévéfotelből játsszák a háborút, nincs három élet, meg minden sarkon töltény utánpótlás, meg kaja. Nem is beszélve arról, hogy a fegyvert tartani, vinni, cipelni kell. Egy pc-n edzett harcos fél órát nem bírna ki, és 100 métert sem haladna előre terepen.:)
Két kérdésem lenne:
-Ha akkora király vagy, miért nem te vagy a helyén?
-A srácnak mi köze van a valódi fegyveres konfliktushoz?
Az hogy szerinted béna a kutya tökét sem izgatja. Ha valóban az lenne, akkor nem nyerte volna meg egy magabiztos 3-0val.
Utolsó nem kell b**iskodni.
1: szégyen a srác ezt bárki megmondja
2: én ezt a kérdést nem ide írtam de áthelyezték
Ha szerinted ez b**iskodás... Hat jó...
De látom egyik kérdésemre sem sikerült értelmes választ adnod, csak a ratyi terelés megy.
Nem értem, mi a gondod.
Részt vett egy versenyen, megnyerte, pont. Ha szerinted jobb vagy, van lehetőséged neked is feliratkozni ilyen versenyekre, nyugodtan lehet bizonyítani.
A játékbeli harcoknak meg semmi közük a valódi harcokhoz, ahogy nem lesz jó focista, kosaras stb, ha pc-n ezekkel játszol. Nem lesz belőled védelmi miniszter, ha jó vagy egy stratégiai játékban, ahogy nem lesz szép kerek életed sem, ha a sims-ben sikerült felhúzni egy nagy családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!