Outlast 1 + Whistleblower VS Outlast 2?
Az 1-el játszottam meg a whistleblowerrel, az 1 annyira tetszett, hogy többször is kijátszottam, annyira jó volt.
Iszonyú parafaktor, tök jó sztori.
A 2-ről csak videót láttam, azt sem kell sajnálni.
Őszintén nekem ez az elmegyógyintézetes, szellemes, pszicho-horror jobban tetszett, de a 2-sem utolsó.
Szerintetek melyik a jobb, "félelmetesebb"?
Én se játszottam még a 2-vel. Pedig eléggé felcsigázott a gondolat, hogy folytatás...
A trailerek még jóknak tűntek. De a gameplayek láttán elment a kedvem a megvásárlásától... Még a grafika is bénábbnak tűnik benne. Az éjjelátos részek legalábbis szerintem sokkal gagyibbnak tűnnek. Az 1-ben bezzeg tökéletesen életszerűnek hatott...
Meg hát egy elhagyatott elmegyógyintézetnél, szerintem nem félelmetesebb egy fura szektás falu... A bezártság, a szűk folyosók, sokkal nyomasztóbbak.
Ki kell játszani azt is, mert csak így derül ki, melyik a jobb... Számomra esélytelennek tűnik, hogy képes lenne megfejelni a 2, az 1-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!