Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Senkit nem zavar, hogy a PS4...

Senkit nem zavar, hogy a PS4 a jövőre nézve egy halott platform?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem szeretnék konzol háborút elindítani. A kérdésemnek nem ez a célja.

Hónapokig PS4-re gyűjtöttem, de azért beszereztem előtte egy PS3-at is, mert sok olyan exkluzív cím jelent meg rá, ami nincs 4-re, mert nem kompatibilis vele. PC-s vagyok alapból, ha valaki megengedheti magának, keresve sem találhat jobb platformot, a játékok generációtól és kortól függetlenül működnek, a digitális tartalom garantált a Steam miatt. Amikor PS3-ra felhalmoztam legalább 30 játékot, elkezdtem azon gondolkodni, hogy hova is vásárolok én... már a 4. se támogatja a PS3-at, tovább kellene inkább lépni. Aggasztott hogy a PS4 nem támogatja semmilyen módon a digitális PS3-at se, de azért bizakodó voltam egészen az idei E3-ig, ahol a Sony kijelentette, hogy a vissza kompatibilitás egy baromság, "ki játszik régi játékokkal?" Teljesen beparáztam. A PS4 olyan, mintha egy PC-t generációkra osztanánk, és nem tudnék pl. a modern gépemen Half Life 2-zni, Far Cry 3-azni, vagy Crysisozni ha épp ahhoz van kedvem. Meg lett a pénz, és megtudtam hogy az Xbox üzletpolitikája pont a PS4 ellentéte, miszerint a játékokat és minden vásárolt digitális tartalmat a játékos kezébe kell bocsájtani generációtól függetlenül. Át is pártoltam. Nincs bajom a PS4-el sem, de jó eséllyel a PS5 nem lesz vissza kompatibilis, akkor meg minek kezdjek el a Sony-n keresztül gyűjteményt felhalmozni? Nem akarok ma venni egy játékot, ami később elveszíti az elérhetőségét. Hiába tartom meg a konzolt. az egyszer úgyis tönkre megy. Titeket ez nem zavar? Nem sértő nektek mint VÁSÁRLÓ, hogy a megvásárolt játékod használatát csak XY évig támogatják, majd később meg kell venni újra, ha játszani akarod, és épp bekrepált a régi konzol?

2017. dec. 21. 08:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nincs semmiféle 250k alsóhangon, az én gépem se került ennyibe, és mai napig jobb teljesítménye van mint egy Xboxnak vagy egy PS4-nek. Azt is bele kellene kalkulálni ha már nekiugrunk a PC-nek, hogy a számítógép nem csak játékra van kitalálva, hanem gyakorlatilag BÁRMIRE.
2017. dec. 21. 22:14
 12/12 anonim ***** válasza:
#10: Ez már 5 éve sem volt igaz, ma meg pláne nem.
2017. dec. 21. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!