Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 1 FPS probléma....

Doncolaa kérdése:

Battlefield 1 FPS probléma. Többi lent!?

Figyelt kérdés
Az összes játékom, simán megy ultrán 60fpsel. Most vettema a BF Revolutiont és mikor a menüben vagyok akkor 60-75FPSel megy. Miután belépek a játékba vagy a multiba egyből lecsökken 20-30fpsre ami számomra nagyon zavaró. Már rá tettem mediumra a beállitasokat de semmi. Pár adat:processzor AMD A10-7850k,directX 12,Windows10pro,NVIDIA geforce gtx 750ti,már frissitettem az illesztőprogramokat is de semmi

2017. dec. 19. 22:23
 1/2 A kérdező kommentje:
szerintem a videókártya gyenge :/
2017. dec. 19. 22:41
 2/2 meszike91 ***** válasza:

A processzor a gyenge, bár a videókártya se túl sok. Milyen felbontáson játszol?

Az a játék még az én 3.8-ra húzott ryzen 1400-amnak is sok. Azzal is beesik 60 fps alá. De egy i5-öt is rendesen meg tud izzasztani. A te prociddal a 30 fps teljesen reális.

Annak a játéknak a stabil 60 fps-hez szerintem kell egy ryzen 1600 vagy egy modernebb i7.

2017. dec. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!