Kötelező az összes korábbi játék a Dragon Age inkvizícióhoz?
Figyelt kérdés
A lényeg szeretnék minél egyénibb sztorit létre hozni amikor a 3. résszel játszok! Ehhez meg szokta kérdezni a 3. rész mikor ujjat kezdek hogy kivánok-e a korábbi játékból importálni!
De én csak az egyik játék eseményeiből szeretném importálni az elmentést! Lehetséges vagy az importálás csak is az össze s korábbi játékból származó elmentéssel működik!
2017. dec. 19. 17:18
1/4 anonim válasza:
Néhány régi szereplő visszatér, de csak pár sornyi beszélgetés utal az elmúlt eseményekre, ha importálod az előző mentéseket. Nyugodtan ki is lehet hagyni az importálást, nem sokat oszt vagy szoroz.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem tehát ha nem akarom pl a 2. rész eseményeit importálni akkor is működik a többi.
2017. dec. 19. 19:11
3/4 anonim válasza:
Így van. Én legalább háromszor végigtoltam mindhárom részt, és nem sok különbséget tapasztaltam az Inquisition-ben a régi állások betöltése és a "szűzen" indítás között.
4/4 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés:
Mit kell csinálnom hogy a Tresspaser kiegészítővel is tudjak játszani?
egyszer már kijátszatom a fő játékot és az első kiegészítőt, a másodikkal csak el kezdtem. Viszont akkor nem volt jelen a 3. kiegészítő a térképen, pedig elméletileg benne volt a játék csomagban!
2017. dec. 22. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!