LOL-ba az új versenyzés módba eune-n hogyan lehet csapattagokat szerezni, akik időbe jönnek, s van jegyük?
Figyelt kérdés
Egyszerüen nem tudok embereket szerezni, pedig kár kihagyni ezt a versenyzést, olyan mint egy mini LCS :D.
Csináltam is egy csoportot, de nincs kit hivni, s ha van akkor meg jegye nincs, vagy ideje :(.
2017. dec. 17. 17:18
1/2 anonim válasza:
Én is bár szerezhetnék de nincs sok időm h mindenki hozzám igazodjon és unranked vagyok, nem könnyű dolog, de discordon, ha jó a rankod könnyen találsz. Pl itt egy nagy eune server, mondjuk én nem vagyok benne, nem tudom milyen: [link] Vagy clubbodból beszélhetsz össze emberekkel, ha ismerkedsz és találsz egy jót, én lol fórum miatt találtam magamnak egy tök jó eune clubbot, sok, barátságos társakkal. c:
2/2 anonim válasza:
Facebookon is van EUNE-s társkereső, ott most tucatjával kerestek embereket és csapatokat.
Meg a sima LoLos csoportban is engedélyezve volt most a csapattárs keresés a versenyre
Jövőben úgyis lesznek még ilyen versenyek (elvileg minden hétvégén), ebben a két csoportban tuti találni fogsz társakat magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!