Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » ETS2-ben miért tűnt el a...

ETS2-ben miért tűnt el a profilom?

Figyelt kérdés
Van az a Euro Truck Simulator 2 Multis rész a "TruckersMP". És most újra tettem a Windows-t Fel is tettem a játékot meg a multis kiegészítőt, de eltűnt a játékbeli profilom és mondanom sem kell, hogy rengeteg kamionom meg város meg volt csinálva stb.. És új profilt kellet csinálom és minden le nullázódott. Vissza lehet csinálni valahogy? vagy ha nem akkor mit kell legközelebb tennem, hogy ne vesszen el a rengeteg cuccom?

2017. dec. 17. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:

A dokumentumok mappában vannak a mentések.Ha újrahúztad a windowsot,akkor gondolom le lett törölve.

Máskor másold fel a játék mentési mappáját egy pendrive-ra,majd miután windowsot cserélsz és feltelepíted a játékot,új játékot kezdesz,elmented az új játékot(hogy létrehozza a megfelelő mappát),majd kilépsz belőle teljesen.Végül a pendriveról a mentési helyre másolod a régi mentésedet,és felülírod.Majd ha beindítod a játékot,már ott kell legyen a régi fiókod.

2017. dec. 17. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Nagyon sokat segítettél! Én azt hittem, hogy belépek a profilomba és onnan fojtatom. Így már tudom mit kell tennem és minden rendben lesz! Köszi! :)
2017. dec. 18. 07:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívesen
2017. dec. 18. 11:15
 4/4 anonim válasza:
Esetleg küldj rá a winyóra egy recovery programot, hátha megtalálja, és vissza tudja állítani a mentéseidet.
2017. dec. 20. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!