Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA IV miert ilyen gyenge,...

A GTA IV miert ilyen gyenge, en csinalok vmit rosszul?

Figyelt kérdés
Mar sokadszorra jatszottam ki a san andreast, ugyhogy gondoltam kiprobalom a iv-et, egyszer tenyleg elkezdem kijatszani. Mar ott tudtam, h nem mulja felul a san andreast, h amikor az kijott, kicsikent osztonosen barhol meglattam, jatszottam vele, es nem is kuldeteseket, csak lementem a partra, verekedtem, bicikliztem, csalasokat beirtam, autokaztam, rendoroket, bandakat provokaltam stb. Na a gta iv megjelenesenel ezt szadannyi idot, szazadannyi lelkesedessel csinaltam. Aztan telnesen el is felejtettem, most gondoltam 1x kijatszom, de 10 kuldetes utan nekem magyon nem jon be. Egy jo kuldetes nem volt, de alapbol az egesz jatek annyira nem jatekosbarat. Pld ez a fekete terkep, meg egyaltalan a helyszinek.. Az saba rogton magamtol kalandoztam los santosba, es csak kesobb raneztem a terkepre, es elkezdtem mindenfele menni, megnezbi h itt vajon mi van, ott mi.. Es minen helyet bejarni elmwny volt. Itt alapbol nem is latod a terkepen h mi hol van, mert nem domborzati, szines, csak az utakat jeloli. De ahogy megyek az utakon egyebkent se lenne kedvem bejarni ezt a kornyeket, szornyen semmilyen. A kuldetesekbe mindig csak menni kell valahova, verekedni egyet, bowlingozni. Ilyen baromsagok... San andreasba ilyenkor mar reg az ocean dokkoknal fosztogattunk. Fegyvereket is azt se tudom honna szerezhetek most van egy vmi keves loszerrel, de se fegyverbolt se semmi, max zsaruktol vehetnek el ami nehez.sehol egy motor, bicikli valami palya. Egy s.ar. A san andreasnak valami olyan elkepeszto szines a vilqga es annyira tetszik a grafikaja. Apropo a grafikat is mindig ugy definiljak az emberek h relaisztikus.sztem rohadtul nem csak errol szol, vminek a kinezete, a stilus, ahogy megrajzoktak a karaktereket, szineket az is tetszhet. A san andreaset imadtam, magaba szippantot a vilaga, ennek a jatekmak semmi stilusa sincs, annyi h sotet. A verekedes szornyu, olyan lassab korulmenyesen lehet verekedni, h az borzaszto, vetesz egy utemet beleut a levegobe, akkor mar a masik job.. De az egesz jatekmenete a san andreasnak sokkal dinamikusabb volt. Meg a szabadsagerzet, a vagy, h korbejard a vilagat. Itt mintha semmit nem talalnek, ebbe segit a nagyszeru terkep is. Ott rogton otthosan mozogsz, ha elkezded a kukdetesejet ott van a grove streeten vagy kozel smokehazahoz rogton csinalhatod. Itt meg van h a hazam ajtahat se talalom meg, multkor koroztek es egeszen az agyamig kovettek a zsaruk es hamarabb kinyirtak minthogy megnyomtam vna a gombot h fekudj le. A san andreasba amit nem igazan szerettem az max a vezetes olyan szempontbol h eleg irrealis volt ahigy csuszkaltak repultek az autok. Itt jobb viszobt megint azt erzem h vesztett a dinamikajabol, az saba sokkal gyorsabban tudtam kocsit szerezni, atmenni a szokasos kornyekeken. Nem tudom, de ugy erzem mintha maga a jatekelmeny inkabb visszalepett volna a 3 es a vice city szintjere, mint higy elorebb. A 3al jatszottam majdnem a vegeig a vice cityvel alig, de talan meg a 3 is jobban tetszett eddig. De az is hasonlo volt, h alapvetoen nem erdekelt a vilaga, a tajai, vittem a kukdeteseket es ennyi. Itt is magyjabol igy vagyok de talan meg kevesbe elvezetes. Nagyon nagx csalodas eddig nekem.
2017. dec. 14. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Teljesen más a két játék, én a gta 4et csak azért játszottam még kb 8-9 évesen, mert lehetett benne kocsikázni :D Persze akkor még a "családi" gép nem igazán vitte el. Aztán pár év múlva kijátszottam, igazából nem tartottam "semmilyennek", megvolt a maga feelingje, bár lényegesen másabb volt, mint a San Andreasnak. Nekem a gta 5-ben a küldik nem jönnek be, ott inkább csak szórakozgatok, kocsikázok meg ilyenek. San Andreast vagy 7x kivittem, a gta 4-ben a fizika is teljesen más, talán picit realisztikusabb mint a San Andreasba, ezért nem annyira élvezetesek a küldik. Szerintem próbálkoztak behozni egy kicsit más stílust, lehet szeretni a maga módján ezt is
2017. dec. 14. 22:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Es azt erzem h a san anfreasba pont ez volt a jo, h mar mindent lehetett benne csinalni, a grafika se volt csunya, de megis megmaradt olyannak mknt egy rajzfilm, egy jatek, ws volt stilusa, ebbe, meg a legujabba is bekenezegettem, tok stilustalan, jellemtelen a grafika. De pld a vezetesbe is sztem egeszen kis dolgoktol kezdve nem tetszik, ott vhovy sokkal letisztultabb volt, nem voltak felesleges utcak, minden hely erdekes volt, nem voltak talan az utak se ilyen szelesek, sokkal jobban lehetwtt benne mozogni. Ez a resz szamomra unalmas eddig. Gondolom a jovobe se lesz olyan, h kidobnak videken, majd san fieroba kell menni, aztan pedig a sivatagba, repulni kell, megtamadni a 69es korzetet, majd pedig las vegas es a vegen vissza los santos. Azt a jetmot vegigjatszani wgy elmeny volt..
2017. dec. 14. 22:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. De pl fegyvereket h szerezbetek benne, miert nem jelzi ki ott jobb felul, ahol lehet valogatbi fegyverek kozul? Egyaltalan wgy triathlon, vagy repules, tank stb van benne? :D nmott fogalmaztam meg legjobban, h olyan mintha visszaleptek volna, nem jobban szippant be a vilaga mint az elozoe, hanem epp h kevesbe, mint a 3e pld.pedig gtqba ez lenne a lenyeg, azert jo h olyan mint az elet, nem csak katona vagy, vagy autoversenyzo, hanem barmit csinalhatsz a varosokba. Ez a saba engwm nagyon mwgfogott, alapbol ez a kedvenc jatektipusom, a 3nal mar nem ereztem h megfogott volna, de maga a jatekkoncepcio, a sztrori, es azert vilaga is tetszett igy szivesen vegigvittem. Ez max a 3hoz nohet fel, es ez a nagy baj :D
2017. dec. 14. 22:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Hol vannak pl a statisztikak is? Erdemes egyaltalan uszni? Mert az saba is az volt a jo, h videknel, a sivatagnal erdemes volt, de ha csak ilyen varosreszek vannak tok felesleges, celtalan, eleg vwgigkocsikazni a jatekot.. Mas jarmuvet meg ugy se lattam :D
2017. dec. 14. 22:53
 5/10 A kérdező kommentje:
B. Sszus ebbe a jatekba olyan feladafikat tudnak kukdetesnek hivni. Fel kell szalni vmi vibatra elmenni dgy masik karakterisztikatlan varosreszbe ellopni vni hulye kocsit, amihez 0 ellenallast tanusitanak, lemosatni (!) majd elvinni vmi garazsba. Nem figyelem a sztroit mert sok ido lenne meg ugy se ertenek sokat belole, de ennek van vmi ertelme? :D a san andreasba max az elso 2-3 kuldetes volt kicsit egyszeru, de legalabb rogton megmutatta azzal a kajaldakat, a fodraszatot, a fegyverboltokqt, a grive streetet, es adott egy mellekkukdetest, a graffitik lefujasat es hasonlok. Itt mintha csak random kene minden ertelmetlen hulyeseget csinalni :D
2017. dec. 14. 23:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Mostmar kezdem kitapasztalni azert a 3 szintjen van de ennyi :D es azt bem ertem, h en xboxon jatszom, es mostmar megvolt az elso lovoldozos kukdetes latgam h jeleniti meg a fegyvereim, hogy lwhet valtani. De elvileg jet gombbal lehet loni, az egyikkel rogton becelozza az ellenfelet a masikkal meg lovod.. Ha ez ilyen gepen is agt nagyon elrontottak, san abdreasba jobb egergombbal celozhatsz, de neked kelk ugyeskedni h a fejere vagy a testere menjem. Itt meg ugy ereztem mintha nem os engesne h mozgassam a keresztet, maganak becelozza gombnyomasra en meg lojjek
2017. dec. 14. 23:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja es olvastam h nincs annyi minijatek, mellekkuldetes, azok nekem nagyon fogbak hianyozbi meet a san andreasba azok kiralyak voltak. Eddig. A bowling nem jott be tulsagosan lehet en nem ertettem telnesen de csak be lehetett kb allni nikoval es gombot nyomni. Akkor mar az saba sokkal jobb a billiard :D
2017. dec. 14. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

Messze a leggyengébb GTA rész, beleértve a mobilos és felülnézetes epizódokat is. Valakinek az a remek ötlete támadt a Rockstar-nál, hogy komolyabbra, realisztikusabbra, földközelibbre kell venni a stílust-ez pont azt ölte ki belőle, amitől GTA a GTA.

Nekem a járművek irányítása igazi rémálom volt, pedig sokan dicsérik, hogy milyen "realisztikus". Gyerekek, nekem volt egy pár amerikai autóm: Camaro, Jeep, Lincoln, de garantálom, hogy egyik sem hintázott, mint egy vitorláshajó, ha nem nyúltam a kormányhoz, mindegyik egyenesen ment tovább, és egyik sem pördült meg, ha 40 km/h sebességgel vettem be egy kanyart.

2017. dec. 15. 04:36
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Könyörgöm tanulj megírni kérdező, mert alig lehet rájönni mi a francot akarsz mondani! Kell inkább olvasd át többször, nem kell egyből a küldés gombra kattintani.

Maga az egész játék olyan, hogy valakinek bejön, valakinek nem. Nekem például a IV tetszett jobban, a San Andreast nem szerettem.

2017. dec. 15. 09:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Sok minden mondanivalóm van és sokminden eszembe jut, ezt egy érthető fogalmazássá alakítani hosszú órák lennének, még így is hosszú leírni mindezt. Úgyhogy Kedves Válaszoló, ha nem tetszik, ne válaszolj. Más tudott érdemben, akkor lehet veled van a probléma :D. Amúgy meg telóról írtam, azért olvashatatlan kissé.
2017. dec. 18. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!