Miért nincs egyformán minden nyelv benne (amire lefordították) egy játékban országtól függetlenül?
Figyelt kérdés
Számomra érthetetlen , hogy néhány játéknál ha nem itthon veszed meg akkor hiába csináltak hozzá magyar nyelvet ,nincs benne ,illetve letölteni se tudod. (Gondolom nem csak a magyarral van ez)Szerencsére én még nem futottam ilyenbe bele, de napi szinten látok erről posztokat Facebookon.(ha jól emlékszem most a Witcher 3 goty változatával van ilyen, hogy még letölteni se lehet a storeból mint az alapnál)
Szerintetek ez miért van így?
2017. dec. 12. 10:46
1/1 anonim válasza:
Más régiókba más áron adják a játékokat. Ha minden nyelvet tartalmazna az orosz, akkor csak oroszt venne mindenki. (Bár még nem találkoztam olyan címmel, amit ne lehetett volna angolra átteni, de kevés singleplayert játszok manapság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!