Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jó stratégiai játékok?

KoRn III kérdése:

Jó stratégiai játékok?

Figyelt kérdés

Reality stratégiai játékokat keresek, nálam például a fantasy nem dominál. Cossacks 3, Age of 3, Codename panzers vagy Civilization V -hez hasonló játékok érdekelnek. Rengeteg helyen keresgéltem már, de itt biztosan többmindenre bukkanhatok veletek. Lehet rts, körökre osztott bármi ami stratégiai játék és nem fantasy.

Gépigény nem lényeg, grafika sem számít a jó stratégiai játékoknál.

Várom mindenkinek a válaszát, ha valami fontosat kihagytam szóljatok és pótlom mire gondoltam :D

2017. dec. 10. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Heroes of Might and Magic sorozatot miért felejti ki mindenki? Igaz a 3. résszel volt a csúcson a széria, de szerintem azóta sem számít rossznak. :)
2017. dec. 12. 00:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 Azért mert nem akart fantasy témát. :)
2017. dec. 12. 06:56
 13/13 anonim válasza:

Már ajánlották az eu4, hoi4,ck2 és victoria2-t, csak megerősíteni tudom, hogy fantasztikus játékok

de még tudnám mondani az eu3-at, esetleg a steppe wolf moddal (kr. u 11-kr. u 2000-ig) sztem elég érdekes

2019. jan. 30. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!