Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW-ban a GM-ek mennyi idő...

WoW-ban a GM-ek mennyi idő alatt válaszolnak?

Figyelt kérdés
Péntek délután nyitottam egy ticketet, akkor 1 nap és 4 órát írt ki. Szombat délelőtt már 1 nap és 8 óra volt, míg szombat este 1 nap és 6 óra. Szóval totál összevissza mutatja a várakozást. Mennyi idő szokott lenni átlagosan míg válaszolnak? Mert az első kiírt idő jócskán letelt elvileg

2017. dec. 10. 02:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt, hogy hetekig tartott.
2017. dec. 10. 03:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Bíztató. Mondjuk most nézem már 1 nap 16 órát ír, haladunk. :(
2017. dec. 10. 05:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ melyik témában írsz nekik.

Nekem 2 hete volt, hogy egyik altommal nem tudtam belogolni, állandóan megfagyott a játék a töltöképernyőnél. Hiába kapcsoltam ki az addonokat vagy akármi.

Írtam egy ticketet ami azt jelezte, hogy 8 óra a várakozási idő, de kb 4-5 óra múlva már válaszoltak és elteleportálták a karim ogba.

2017. dec. 10. 08:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Eredeti vagy tört szerver? Mondjuk ez már alapjáraton sok mindent eldönt. Az eredetin 48-72 óra szokott lenni, HA angol nyelven írsz. Ha magyarul, akkor amint lesz olyan magyarul tudó munkatársuk, aki foglalkozik a kérdéseddel, ez akár hetekbe is telhet.

Törtnél meg ahogy ráér a saját szabadidejéből a GM.

2017. dec. 10. 10:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Eredeti, Ragnaros, egyébként küldetésben elakadással kapcsolatos téma ( Order hall-os raid küldiindító itemje eltűnt táskából, anélkül meg nem engedi leadni. )

Amúgy angolul írtam.

2017. dec. 10. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyenre 2-3 nap alatt szoktak válaszolni.
2017. dec. 13. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!