Steamen minden játékot leáraznak a karácsonyi akcióban?
Sziasztok !!!
Kérdésem adott szerintem, minden játékot leáraznak vagy csak a nagyobb neveket ?
Illetve kb mikor szokott kezdődni a karácsonyi akció ?
Utolsó kérdésem, Darkest Dungeon akarom majd megvenni, viszont várjak vele még ( mert lehet hogy leárazzák ) vagy ne ?
Nem a Valve dönti el a leárazást, hanem a játék kiadója/fejlestője. Premier + hype-olt játékok nem kerülnek leárazásra, mert anélkül is veszik azokat.
Ha érdekel egy játék akkor itt rá tudsz keresni, és megmutatja a leárazás-történelmét. Ebből látszik hogy mikor, meddig és mennyire szokott lemenni az ára, és az most is várható lesz:
Ez alapján egy 60%-os akció várható rá megint.
December 21.-én kezdődik. Szinte minden akciós.
Újabb, early access, túlhypeolt játékok azok, amik van, hogy maradnak eredeti áron.
7 eurotól indul... Steamen közvetlen max akkor éri meg vásárolni, ha van a vallet-ben pénzed és el akarod költeni, amúgy ünnepekkor meg a kulcsos oldalakon is lejjebb mennek az árak.
GA2, Kinguin: szürkepiaci oldal, azaz lopott tartalmat is árulnak rajta. Akkor van 100% biztonságod ha fizeted a havi vagy eseti védelmi díjat az oldal felé. Ilyen esetben ha lopott vagy bevont kulcsot vennél akkor visszatérítik a pénzed (talán csak 30 napon belül). Védelem nélkül a pénzed sem kapod vissza, és a játékot is elveszi a rendszer ha kétes eredetű.
Lehet arra játszani hogy te megbízható vevőtől veszel és még egymillió vásárlás után sem volt negatív tapasztalatod, de ha valaki pont belefut egy kellemetlen esetbe, az nem fogja őt vigasztalni. Akkor már inkább Steam sale, mert az biztos hogy legális forrás.
Az csak az alap játék, dlc nincs benne. G2A és a Kinguin megbízható, de nem 110%ban, inkább 99%ot mondanék rá. Kinguint én jobban szeretem, g2a-t nem annyira.
Alap játék 7+ euró, 1.dlc 7+ euró, 2.dlc 2+ euró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!