Mi a véleményetek a Pillars of Eternity c. játékról? Érdemes elkezdeni úgy, hogy nem játszottam hasonló programmal.
Teljesen új lenne a számomra a műfaj, de már rég bele akartam vágni, csak nem tudom, hogy mire érdemes figyelni azért, hogy a legjobb élményt japjam.
Az angolom csak középfokon van, nem tudom, hogy ez okozhat e komoly problémát.
Illetve a 2 DLC még nincs meg, azok mennyire épülnek be a sztoriba? Kell hozzá új játékot indítani ha később veszem meg azokat?
Vagy jobb lenne inkább a Fallout 1-2-vel kezdeni a műfajt? Mert ezek vannak jelenleg meg.
A játék rendszere (harc, varázslat, stb) meglehetősen komplex egy kezdőnek, aki még nem játszott pl. a Baldur's Gate sorozattal. Rengeteg szöveg van benne, de középfokkal elboldogulhatsz vele.
A DLC-k függetlenek az alapsztoritól, bármikor lejátszhatóak az eredeti csapattal.
#1 Köszi az infót. Ha már megvan lehet adok neki egy esélyt, szeretek új műfajokat kipróbálni. Plusz ha nem megy ott a wiki + Steam útmutatók.
Amúgy van valami könnyedebb játék is ebben a stílusban, ami kicsit könnyebb, de az alapok megismerésére jó?
A Divinity Original Sins 2 is tetszik, csak még kicsit drága, úgy, hogy nem is biztos, hogy bejön a stílus.
#3 Köszi neked is, miután utánna olvastam egy kicsit én is arra jutottam, hogy jobb lesz ha a Fallout amivel kezdek, plusz ott már ismerem az univerzumot.
Amúgy milyen kézikönyvre gondolsz? Ha a játék mellé adott game manual amire célzol, akkor az nincs mivel digitálisan vannak meg, Steam-en és GoG-on. Ugyanakkor a wiki-t szoktam olvasgatni, a NV esetében is sokat segített. :)
Amúgy a mod ajánlott a digitális verzióhoz is? Mert ha jól tudom ezek kicsit modernizálva lettek még 2014-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!