Half-Life Steam tételek?
Figyelt kérdés
megvettem a black fridayen egy ilyet hogy Steam Complete, gondoltam csak az első kettő meg az Ep1 és Ep2 van benne
ehhez képest azon kívül még 6 tétel a könyvtáramba került:
Half-Life: Opposing Force
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Source
Half-Life: Deathmatch Source
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2: Lost Coast
mik ezek? kiegészítők? komponensek? modok?
2017. nov. 28. 22:37
1/3 anonim válasza:
Különböző játékok és modok. Opposing Forceban egy katonaként, Blue Shiftben egy biztonsági őrként játszol a HL1 idejében. HL Source az eredeti játék Source enginen való felújított verziója, egy kicsit jobb a grafikája, mint az eredetinek, de nem sokkal. HL Deathmatch Source ugyanez, csak a játék multiplayer részére. HL2 Deathmatch a HL2-höz tartozó multiplayer rész, Lost Coast pedig egy kimaradt jelenet a HL2-ből.
2/3 anonim válasza:
Az első játék és a kiegészítői, a két 'számozott' rész multiplayer játékmódja és egy techdemó a Source motorral.
3/3 A kérdező kommentje:
értem köszönöm
2017. dec. 3. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!