Miért olyan szar a reakcióidőm mint egy parizeré?
Ez mindaddig így marad amíg nagyobb jelentőséget szentelsz a játéknak, mint ami normális lenne. Sokszor látom én is hogy valaki az alap játékmenetben nagyon jól tolja, de ahogy versengőbe átmegy, ott már stresszel a rangja miatt (nyomás alatt van, nehogy rosszabb besorolást kapjon)és pont emiatt teljesít rosszabbul.
Mentálisan kell máshogy hozzáállnod. Ez csak egy játék, le kell szarni hogy a neved mellett az van kiírva hogy Silver 2 vagy Global Elite, mert az életben egyiknek sem lesz jelentősége. Amíg viszont játszol addig jól kellene érezni magad. Ezen mondjuk nem segít hogy a játék közössége maga is toxikus sokszor. Én például ezért nem játszok soha versengőt, mert vagy valamilyen hacker rontja el az élményt, vagy a csapat vezeti le egymáson a feszültséget.
Igazából nem is az, hogy milyen rangom van, csak eddig haverokkal úgy játszottunk, hogy versengő öten, nem rajtam műlik a meccs úgyse, elröhögünk hogy hátba nem tudom ellőni az enemyt stb. lövök, meg minden, de most már szeretnék én is megközelítőleg úgy játszani mint ők.Igaz nincs sok órám a játékban, ezért a spotokat még nem tudom.
u.i: Köszönöm a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!