Melyik ps4 játékot vegyem a barátomnak?
Karácsonyra játékot szeretnék neki venni. Tudom hogy ami nagyon nagyon tetszik neki az a Detroit. Ha lenne rá lehetőség azt szeretném neki venni de csak 2018ban jelenik meg. Azt olvastam lehet ilyen előrendelésesen kérni de akkor nem lesz gagyibb?
Ha semmilyen megoldás nincs akkor melyik az a játék ami most fog megjelenni és szerintetek nagyon jó? Gyönyorű a grafikája?
Meg ahogy nézem a star wars 90 ezer forint. Ezrk ilyen drágák?
90 ezer ? Az inkább 9 ezer lesz. Nem tom mit néztél de 1 gyűjtői sem lehet több 40-nél. Ami most kijött SW az a Battlefront II de h az nem 90 E az 1 milliárd %.
Az előrendelés nem változtat a játék minőségen nem lesz tőle se gagyibb se semmi más. Ez csak egy kvázi foglalás h megvennéd.
Na most PS4 játék. Ami jó szerintem.
Uncharted The Lost Legacy
Wolfenstein II The New Colossus (Nem EX cím)
DOOM 2016 (Nem EX cím)
Dishonored 2 (Nem EX cím)
Gran Turismo Sport Day
Ezek mind kijöttek már.
Nem. A megjelenés napján vagy pár nappal átunna fog megkapni.
Tehát előrendeled a Detroit: Become Human-t
Release Q1/Q2 2018 v is 18 első v második negyedév.
Kizárt h előbb megkapd. Max ha nagy a kavar 2-3 nappal korábban megkapnád. Mer akkor már van készlet és van h kihozzák, de ezek csak véletlenek.
99%-ban megjelenés után kapod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!