Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ps4 játékot vegyem a...

Melyik ps4 játékot vegyem a barátomnak?

Figyelt kérdés

Karácsonyra játékot szeretnék neki venni. Tudom hogy ami nagyon nagyon tetszik neki az a Detroit. Ha lenne rá lehetőség azt szeretném neki venni de csak 2018ban jelenik meg. Azt olvastam lehet ilyen előrendelésesen kérni de akkor nem lesz gagyibb?

Ha semmilyen megoldás nincs akkor melyik az a játék ami most fog megjelenni és szerintetek nagyon jó? Gyönyorű a grafikája?

Meg ahogy nézem a star wars 90 ezer forint. Ezrk ilyen drágák?

2017. nov. 26. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:

90 ezer ? Az inkább 9 ezer lesz. Nem tom mit néztél de 1 gyűjtői sem lehet több 40-nél. Ami most kijött SW az a Battlefront II de h az nem 90 E az 1 milliárd %.

Az előrendelés nem változtat a játék minőségen nem lesz tőle se gagyibb se semmi más. Ez csak egy kvázi foglalás h megvennéd.

Na most PS4 játék. Ami jó szerintem.

Uncharted The Lost Legacy

Wolfenstein II The New Colossus (Nem EX cím)

DOOM 2016 (Nem EX cím)

Dishonored 2 (Nem EX cím)

Gran Turismo Sport Day

Ezek mind kijöttek már.

2017. nov. 26. 15:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Akkor attól még hogy előrendelem nem jön meg előbb mint hogy megjelenik?
2017. nov. 26. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem. A megjelenés napján vagy pár nappal átunna fog megkapni.

Tehát előrendeled a Detroit: Become Human-t

Release Q1/Q2 2018 v is 18 első v második negyedév.

Kizárt h előbb megkapd. Max ha nagy a kavar 2-3 nappal korábban megkapnád. Mer akkor már van készlet és van h kihozzák, de ezek csak véletlenek.

99%-ban megjelenés után kapod meg.

2017. nov. 26. 17:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2017. nov. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!