Igaz, hogy a WoW mára már nagyon le lett butítva?
Régen se volt bonyolult. Nem véletlen játszottak vele már 11-12 évesek is.
Csak egyszerűsítve lett és sok kényelmi funkció került bele (raid ill dungeon finder stb).
Napi 1 óra összességében kevés.
Hétközbe én is keveset játszom, de hétvégén megvan a 4-5 óra per nap. Ennyivel még tudom tartani a lépést, csak olyan guildet kellett találnom akik hétvégén raidelnek.
Lehet full casualba is tolni, de nyílván nem fogod a legnehezebb tartalmakat kijátszani, maximum ha gold/valódi pénzből veszel boostot(fizetsz más játékosoknak). Nagyon sok dolgot lehet csinálni a játékba, kérdés tetszene az a tartalom, amibe jó lehetsz napi 1 óra játékkal.
Illetve ha a patchek elejét meghúzod, akkor 2-3 hét max egy hónap múlva tényleg elég lehet napi 1 óra játék.
A PvE nem érdekel,vagyis érdekelne csak nem szeretek raidelni meg más emberekhez igazodni.Nem fogom úgy szervezni az életem,hogy egy guildhoz igazodjak.A PvP részével játszanék.Egyedül tolnám,más játékosok ellen,battlegroundokra mennék stb.
PvP-zéshez elég lenne ennyi játék?
,,Akkor ez kifejezetten az élettelen kockák játéka?"
:DDDDDD Neked attól már élettelen kockáknak való játék, mert több, mint 1 órát rá kell fordítanod? Akkor a MOBA játékokra mit mondanál? Ott ahhoz, hogy elérj valamit napi 4-5 órákat játszanod kell, majd utána kielemezni a játékodat. :D
De most napi 5 órát ráfordítani?
Nem is lenne időm rá.15:30-kor hazaérek a suliból,kajálol,egy kicsit pihenek,iszol egy kávét,18-ra megyek kondiba,jobb esetben 20:15 körülre hazaérek,Akkor még megnézem a Jóban Rosszbant.És utána még tanulni is kéne.
Valaki még diákmunkára is jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!