Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti mennyit koltottetek iden...

Ti mennyit koltottetek iden pc vagy konzol jatekokra?

Figyelt kérdés

Kivancsi vagyok, hogy masok koltesei alapjan hova sorolhatom magom.

En kb 160 eurot (de felfele kerekitettem), plusz a wow elofizetesem ami 130 euro (volt kis kihagyasom)

De meg lehet veszek egy jatekot karacsony korul, de csak ha learazzak, mert annyira nem fontos.

Igy utolag kicsit soknak tunik 90k ft, de mivel se gyerekem, se hitelem igy boven vallalhato szerintem.

2017. nov. 24. 16:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%

Decemberben vettem fifa 17el (szinte csak fifa miatt vettem)

Februárban vettem elsö játékot, forza motorsport 6ot vettem 12ért akcioban, adtak hozzá az 5öst is, de azzal azota sem jatszottam. Májustol szeptember, oktoberig alig használtam, de tudtam h csak télen kockulok bent. Azota fifa 18 at vettem, most jön a dirt4, mert féláron van, és veszek még xbox livet és game passt is, mert 200 ft egy honapra. Talán még f1 et veszek, mert a demo tök jó. De lehet inkább game pass lesz több hónapra.

Engem csak fifa és autos játékok érdekelnek, ugyhogy tul sokat nem költök rá, bár éve el se tudtam volna képzelni, hogy játékot eredetibe veszek, és nem torretrol szedem le.

2017. nov. 26. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!