Mennyivel lesz változatosabb a Gears of War többi része?
Figyelt kérdés
Most játszom az első részt, és amúgy tetszik, de piszok monoton az egész. Nincs bajom az egyhangú lövöldével, ha kellő mennyiségű fegyvert és változatos ellenfeleket, helyzeteket dob rám, de a Gears of War első részében órák óta ugyanazokkal a fegyverekkel lövöm ugyanazokat az ellenfeleket, minimális változatosság nélkül. Úgy hallottam a többi rész játékmenet szempontjából jobb az elsőnél, ez valóban így van?2017. nov. 23. 11:01
1/5 anonim válasza:
Igen így van. A második részt vagy 5 alkalommal vittem végig, az első részt pedig nekem elég volt egyszer. A második részben sokkal élvezetesebb a tank vezetése, és Grumákon is fogunk lovagolni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És a harmadik, negyedik epizód? Az az igazság hogy Youtube videók alapján nehéz megítélni hogy jobbak e, mert beletekergetve csak annyit látok hogy lövölde van, ebből nem tudom leszűrni hogy változatosabbak e. :D A másodikat mindenképp kipróbálom, de ha a harmadik és a negyedik is olyan mint az első, akkor azokat inkább kihagyom.
2017. nov. 23. 12:56
4/5 anonim válasza:
3-4-el sajnos nem játszottam még.
5/5 A kérdező kommentje:
Okés, akkor ennek majd jobban utánaolvasok, mert már az első rész is rémesen zsibbaszt.
2017. nov. 23. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!